lauantai 31. tammikuuta 2015

KENKÄKAAPILLA: KG STAN

Kenkäkaapin sisältöä pukkaa näin lauantaipäivälle ja vuoden ensimmäisen kuukauden viimeisenä päivänä. Energiatasoni ei selvästikään ole tällä hetkellä hääppöinen, sillä kuukausi on tuntunut pitkääkin pitemmältä. Huomenna kuitenkin alkaa lyhyt helmikuu ja toiveissa on, että talvilomailen sitten maaliskuun alkupuolellla. :)

Piti ihan tarkistaa, monesko kenkäkaappipostaus tämä oikein on. Hieman epäuskoisena päädyin numeroon neljä, mikä tuntuu vähän oudolta = vähältä, mutta kai hämäännyn jo ennakkoon ottamieni kuvien määrästä? Korjatkaa, jos matikkapääni on jälleen kerran pettänyt minut. Pitemmittä puheitta, tässä tulee itseasiassa uusimmat hankintani, olkaapa hyvä.
# 4. Carvela Kurt Geiger - Stan. Tämä kenkäpari on minulle tavallaanlohtupari, sillä en sitten millään raaskinut ostaa haaveilemiani Acne Stuodiosin Colteja. En sitten niin millään. Varsinkin kun tiedän Geigerin kenkien sopivan jalalleni loistavasti ja laatukin on jo tullut aika tutuksi. Pikkaisen oli osuutta asiaan myös sillä, että nämä Stanit olivat alennusmyynnissä, joskaan alkuperäinen hintakaan ei ollut Coltien tasolla läheskään. Kengän malli ja tyyli on hyvin lähellä sama kuin Colteissa, sivulla killuva tupsu on tosin hieman "massiivisempi". Huomasin jo, että sen saa halutessaan kokonaan irrotettua, ilman että sitä tarvitsee edes rikkoa.
Ainoa kehnompi puoli, jonka olen näistä ja muista Geigerin kengistä löytänyt, on niiden liukkaus. Ei selvästi ole tullut mieleen pohjamatskua valitessa, että näinkin pohjoisilla leveyspiireillä saattaa asustella henkilöitä, jotka mieluusti tepastelisivat ko. kengissä - jopa lumikelissä. Minulla onkin nyt parit kengät odottamassa sitä virtapiikkiä, kun saan toimitettua ne suutarille, joka saa laittaa pohjiin pitävät pohjalliset. Suosittelen muuten lämpimästi, jos teillä on samoja ongelmia. Äitini on näin jo tehnyt muutamille kengilleen ja on ollut todella tyytyväinen. Hintaa pohjallisella ja kantalapulle taisi tulla joku 8 euroa, alle kymppi kuitenkin. Aika pieni hinta siihen, että on tukevat, luistamattomat kengät. Tai voihan ne liukkaat kengät tietysti haudata talveksi kaapin perälle odottelemaan vähälumisempia aikoja...Mitäpäs olette mieltä? Jes oor nou?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)