torstai 22. tammikuuta 2015

PÄIVÄN PLUSSAT & MIINUKSET

Moikka vaan ihanat lukijat! Pakkaset tuntuu vaan täällä meidän nurkilla ainakin jatkuvan ja täytyy sanoa, että alkais jo riittämään. Kesää ja lämpimiä kelejä on jo ikävä. Eilen piti aloittaa keskiviikon kuva- teemalla, paino sanalla piti. Olin vaan eilen jotenkin ihan ratkipoikki väsynyt, enkä saanut mitään viisasta aikaan töistä kotiuduttuani. Jopa ruoan tekeminen tuntui liian isolta tehtävältä, vaikka jonkinlaisen aterian sainkin aikaiseksi. Koko alkuviikon olen mennyt tosi vähillä yöunilla ja kukkunut yömyöhään, kun ei ole väsyttänyt. Kun viimein sitten aamupuolella yötä uni on viimein tullut, olen aloittanut heräilemään noin tunnin-puolentoista välein ja katsellut kelloa siinä luulossa, että olisi jo ylösnousun aika. Kun se aika kuuden maissa sitten on, voitte arvata, onko ollut helppo nakki. :) 

Liekö noista vähistä unista vai mistä, mutta tuntuu, että loma olisi paikallaan. Vaikkakin vuosi on lähtenyt käyntiin pyhä päivien ansiosta ylimääräisillä vapailla. Onneksi talviloma on vielä pitämättä, ajatus siitä lohduttaa. Matkavarvasta kutittaa muuten aikalailla...

Koska tuo viime yö pitempine unineen ei ilmeisesti korjannut univelkaa täysin ja järjenjuoksu on edelleen aika takkuista, ajattelin helpottaa tehtävää itselleni ja tehdä pienen listan. Ratkaisu on varmaan myös teidän lukijoiden kannalta edullisempi, sillä saatatte saada jopa tolkun siitä, mitä koitan sanoa, haha.

Päivän miinukset (aloitetaan näillä, on mukavampi lopettaa plussiin, vai mitä?):
 • edelleen väsynyt
 • kevyesti jumputtava päänsärky
 • kahvikone temppuilee, ilmeisesti ohjelmat on jotenkin sekaisin? annoskoot ovat ainakin sekaisin ja välillä aparaatti mykistyy (=virta katkeaa, ei käynnisty ennen kuin virtajohdon ottaa seinästä) tai sitten se ei vaan tee mitään, vaikka kuinka painelet nappuloita. pienen taistelun jälkeen sain kuin sainkin kaakaoni, mutta vikaahan siinä on. kuinka korjataan, kuka tietää?
 • pakkanen
 • kaupasta ostamani kiivit olivat raakoja

Päivän plussat
 • nyt on meneillään kova sisustusinto ja olenkin löytänyt monta pientä juttua kotia uudistamaan
 • huomasin haaveilemieni ruokapöydän tuolien olevan halpuutuksessa (huomaa trendikäs sanavalinta), jokohan raaskisin tilata ne?
 • puhelut kahdelta ystävältä piristivät päivää
 • mysli! pitkän tauon jälkeen olen jälleen-löytänyt tuon herkun
 • Kimmo ja Pasila, torstai iltojen peruskauraa
Millainen on teidän torstaipäivä ollut? Rutistetaanhan vielä tuo huominen työnmerkeissä, josko sitten viikonloppuna saataisiin levätä ja ladata niitä akkuja. Ja kauniit kiitokset viime postauksiin kommentoineille lukijoille, kommentit ilahduttaa aina. Seuraavaksi onkin vuorossa niihin vastaaminen ennen ilta-askareita. :)4 kommenttia :

 1. Miun torstaihin on kuulunut mm. todella kiireinen työpäivä, häiritsevä väliaikainen paikka kipuilevassa hampaassa ( nää oli varmaan ne miun miinukset ), kahvakuulatunti ja iloa lapsen kanssa siitä, että hän viimein uskalsi tuoda päiväkodissa julki, että osaa lukea :D ( tätä oli pantattu syksystä asti epävarmuuden vuoksi ). Ajatuksissa on käynyt myös "haave" siitä, että ehdittäis nähdä joskus...
  -Mimmu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoja ilon aiheita teillä! Kun taas nuo hammasjutskat on kyllä niin syvältä, toivottavasti saat pian ne kuntoon. Mitäpä, jos tehtäisiin "haaveesta" totta ja tulisitte joku päivä tänne meille päin? :)

   Poista
 2. Tosi kiva poostaus idea tällainen :) Pitäisi kyllä jokaisesta päivästä etsiä aina niitä positiivisia asioitakin,eikä vain negatiivisia.Miten se onkin niin helppo aina valittaa kuin kehua.
  Kynsimaailma.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan kivasta kommentista! :) Se tämä ihmismieli taitaa olla rakentunut niin, että ne vähemmän mukavat asiat jää aina helpommin mieleen ja enempi framille, kuin ne hyvät asiat. Toinen syy voi piillä meidän suomalaisten kummasta päähänpinttymästä, ettei onnistumisista ja niistä hyvistä jutuista saa tehdä numeroa. Vaikka eikö onni ja onnistuminen ole juuri se, mistä olisi syytä iloita? Kerskailu on tietysti asia erikseen...

   Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)