perjantai 30. tammikuuta 2015

PIENTÄ AVAUTUMISTA JA SHOPPAILUVINKKI

Edit 2.2.15: tarkennettu yhteistyökuviota, samalla maininta siirretty jäljemmäs postaukseen.

Huhhuh. Aika monta postausta olen tainnut samoilla sanoilla aloittaa. Tällä kertaa tuo 'huhhuh' on osoitettu lähinnä nettiliittymämme palveluntarjoajalle. On meinaan tällä viikolla aiheuttanut harmaita hiuksia ja hermoromahduksia tuo firman toiminta. Ja useampaan otteeseen vieläpä! Ihan käsittämätöntä tänä päivänä, että operaattori mainostaa laittomasti ja laskuttaa asiakkailtaan sumeilematta lisäpalveluista, joista ei kuuluisi. Tai joita asiakas ei ole tilannut. Voin toki osoittaa syyttävällä sormella myös itseäni, sillä olen kiltisti maksanut verkkopankkiini saapuneet e-laskut, niitä tarkemmin katselematta. Olen niin sinisilmäinen, että luotan kotimaiseen yritykseen ja sen rehellisyyteen. Siihen, että sopimuksesta pidetään kiinni ja sen mukaan laskutetaan. Väärin! Tarkastakaa, mitä maksatte ja kenelle, se on neuvoni (kukaan muu ei vaan ehkä ole niin pöllö kuin minä, ettei tarkasta laskujaan...). Mielenkiinnolla odotan operaattorin yhteydenottoa, sillä asia ei enää korjaannu pahoittelulla, kuten aiempi ongelma.

Vähään aikaan ei ole noita purkautumisia tainnut ollakaan. Nyt melkein naurattaa, millaisen adrenaliiniryöpyn tuo tilanne tänään aiheutti. Olin juuri hetkeä aiemmin lopettanut puhelun ko. firman asiakaspalvelijan kanssa, joka oli saanut lepyteltyä minut poistamalla aiheettoman lisäpalvelumaksun avoimelta laskultani. Samalla liittymä päivitettiin parempaan ja halvempaan (saas nähdä, onko tästä tuleva lasku oikein?!). Ihan hyvä lopputulos, eikö? Kun aloin tarkistaa liittymäni tietoja ja selata laskuja, huomasin yllätyksekseni, että minulta oli laskutettu toisesta lisäpalvelusta koko ilmaisen tutustumisjakson ajalta!!! Siis nyt ihan oikeesti!!! Tämä ei siis ollut se, jonka asiakaspalvelija juuri hyvitti laskultani. Vieläkin verenpaine nousee asiaa pohtiessa. Mennään muihin asioihin, en halua ajatella tuota nyt.

* Kollaasi toteutettu yhteistyössä Nelly.comin kanssa, sisältää mainoslinkkejä. *

Viikko on pikkuhiljaa paketoitu. Toissa iltana tein (vahingossa tietenkin - kuten aina :D) nettiostoksia ja siinä samalla bongailin vaikka mitä ihanuuksia Nelly.comista. Perjantai illan ratoksi ajattelin pitkästä aikaa koota (ihan) pienen kollaasin tänne blogiin.
Kaksi noista kollaasin tuotteista on matkalla luokseni, vaikka olisin tahtonut nuo kaikki! Nämä ja paljon muita ihanuuksia löydät Nelly.comista. Tsekkaa omat suosikkisi klikkaamalla vaikkapa tästä*.

Arvaatko, mitkä kaksi tuotetta tilasin? Onko näissä itsellesi jotain mieluista?


4 kommenttia :

 1. Huomenta! Mä veikkaan, että tilasit tuon neuletakin ja jommatkummat noista kengistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollenkaan huono arvaus, mutten ihan vielä paljasta oikeaa vastausta. ;)

   Poista
 2. Miun veikkaus on neuletakki ja nuo pökät :)

  VastaaPoista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)