torstai 15. tammikuuta 2015

TAAS TORSTAI

Moikkamoi pitkästä aikaa! Niin vaan vierähti viikko ilman pihaustakaan tässä blogissa ja välillä oli jo vähän ikäväkin tänne. No, mistä hiljaisuus? Se onkin vähän hankalampi selitettävä, vaikkei siihen liity mitään monimutkaista. Ajatustasolla pursuilen ideoita, joita aion ruveta toteuttamaan, mutta jotenkin olin vaan koko viikon niin laiska ja voimattoman oloinen, että niinä hetkinä kun aikaa blogille olisi ollut, nautin mieluummin mukavasta olosta sohvan  nurkassa lueskellen ja töllöä tuijotellen. Ei tehnyt mieli kirjoittaa. Tässä kohtaa olen sitä mieltä, että on viisampi olla kirjoittamatta, jos siltä tuntuu. Kun ei tämä ole pakko. Eikä saa pakoksi tulla, vaikka mikä olisi. Vaikka silti, aika ärsyttäväähän tälläinen viikon hiljaisuus onkin, jopa itsestäni! Mutta niinkun sanoin, vaikea selittää. :D

Aiemmin olen pohtinut alkaneen vuoden tavoitteitani, niin voisin tietysti hieman avata myös tavoitteitani ja ajatuksiani blogin suhteen tälle vuodelle. Toivon hyvää blogivuotta, ei ehkä sinänsä avaa asiaa ihan älyttömästi. Vaikka toki totta koko lause. Hyvään blogivuoteen kiteyttäisin useamman asian. Kuten jo aiemmin kirjoitin, toivon kiinnostavia postauksia. Että löytäisin sävelet, jotka miellyttäisivät myös teitä lukijoita. Tässä kohtaa voin lisätä listaan toiveen vuorovaikutuksesta ja keskustelusta teidän lukijoiden kanssa. Se olisi niin mukavaa.Tässäpä nyt muutamia ajatuksia, joita olen ajatellut ruveta toteuttamaan täällä blogissa.

- Keskiviikon kuva/kaksi/kolme kuvaa: 1-3 kappaletta kuvia viikon ajalta kuvateksteineen. Tarkoitus on siis saada tänne sellaisia kuvia, jotka ei välttämättä liity mihinkään isompaan juttuun vaan ovat enempikin osa arkeani ilman sen kummempia suunnitelmia. Jaa, olipa taas selkokielinen lause tuo edellinen. :D Tästä on tarkoitus tehdä viikoittain toistuva juttu.

- Ruokarakkaus: minne ovat jääneet ruokapostaukset, olen kuitenkin syönyt kaikki nämä kuukaudet!? Aion taas viritellä tulille tämän aiheen. Ei mitään gourmet aterioita vaan melkolailla perussettiä, mutta postausten myötä hieman vaihtelua ja inspiraatiota arkeen itselleni ja toivottavasti teillekin.

- toki tilanteen vaatiessa jatketaan aiemmin aloitettuja teematiistai- ja teematorstaipostauksia. Eli erilaisia inspiraationlähteitä ja arkiston aarteita varmaan riittää julkaistavaksi tuon tuostakin. Myös Kenkäkaapilla-sarja jatkuu, siinähän ei olla päästy juuri alkua pidemmälle. :D Paljon vanhaa tuttua on tulossa, mutta koitan kehitellä myös uusia juttuja teidän iloksi.

- Itselleni se suurin juttu on varmasti tämä, että koitan tänä vuonna olla enempi itseni ja spontaanimpi postausten suhteen. Pyrin pois liiasta suunnitelmallisuudesta ja pilkun viilaamisesta. Aion antaa itselleni köyttä ja hyväksyä, ettei blogistani koskaan löydy ammattimaistasoisia kuvia ja teksteissäkin on parantamisen varaa. Mutta jos olis vaan tavallinen oma itsensä kaikkine kirjoitusvirheineen ja muine epätäydellisyyksineen.

Kertokaahan armon raati, mennäänkö näillä suunnitelmilla ihan rytinällä pöpelikköön vai voisiko tämä toimia? Toiveita myös siltä suunnalta vastaanotetaan ilolla.


Terveisin, pipopää

3 kommenttia :

  1. Ehdottomasti tulemaan vaan noita suunnitelemiasi postauksia, erityisesti teematiistai/-torstai idea kuulostaa hyvältä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maikki! Varsinaista työjärjestystä en aio itselleni luoda, enkä muutenkaan ottaa tätä liian tosissaan vaan nyt pyritään siihen rennolla fiiliksellä tekemiseen, mitä harrastus vaatii. Mutta pienet suunnitelmat tuntuu sopivilta tehdä. :)

      Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)