sunnuntai 25. tammikuuta 2015

VIIKONLOPPU

Olen vannoutunut viikonloppu-fani. Tämän voisi kiteyttää lyhyesti kahteen sanaan, mutta olisihan se aika tylsä postaus, jos otsikon alla lukisi "Oma aika." ja alla olisi kuva tai pari. Totta kuitenkin on, että viikonlopun itsevaltiuus on sen parasta antia. Voi valita omat menonsa ja aikataulunsa tai itsemääräämisoikeudella pysytellä kotona vaikka koko viikonlopun. Ai sitä mukavuutta! Tiedän, että voin myös valita, käynkö töissä ja tässä kohtaa viikostani viisi päivää on työpäiviä. Ja siksi haluan nauttia täysin siemauksin myös niistä päivistä, jotka minulle ovat täysin vapaita. Sillä viikonloppuna on..

Aikaa itselle, aikaa läheisille.

1. Kevät on tulollaan ja viikonloppuna kotia piristi jo toistamiseen tänä vuonna tulppaanikimppu. Viikolla kukkia ei tule ostettua juuri koskaan, kun eihän niitä siellä ennätä ihailla. 2. Viikonloppuna on aikaa vaikka kuvata parhaan kamunsa edesottamuksia. Neri tässä antaa mamman hanskalle kyytiä. :D 3. Piiitkät lenkit ja kävelyt, niihin ei viikolla oikein aikaa ole. Ei ainakaan tänä pimeänä vuodenaikana. Viikonloppuna taas on aikaa vaikka napata friendsie lenkkikaverin kanssa. 4. Aamupala on edelleen itselleni ongelma. Ne kun tuppaavat aina viikolla unohtumaan. Eli aamupala on viikonlopun juttu.


Kotikuteet.


Viikonlopun voi pyöriä vaikka ihan mörököllinä tukka silmillä lökäpöksyt jalassa (en tosin ole ihan varma eroaako arkilookkini tuosta juurikaan? :D) Lauantaina poistuin poikkeuksellisesti kotonta ja kävin antamassa mittani tulevaa kettuliiviäni varten. Samalla käytiin vielä suunnitelma ja malli läpi. Innostuin myös ajatuksesta teetättää itselleni hattu, tästä mainitsinkin Facebookin puolella jo lauantaina (klikkaa katsomaan, mitä minulla on mielessä! muistathan myös tykätä blogin fb sivusta ;).  Nyt pitäisi vaan malttaa odottaa valmiita tuotoksia.

Kotikuteisiin on laskettava myös puhtaat lakanat. Mikä onkaan ihanampaa kuin sujahtaa puhtaisiin lakanoihin, omaan sänkyyn päivän päätteksi. Jotenkin tämäkin toimenpide ajoittuu viikonloppuun, mutta silloinhan niistä paremmin ehtii nauttia. Ainakin yhtä ihana on herätä kiireettömään aamuun ja loikoilla sängyssä vähän aikaa tai vähän pitempäänkin, ojs siltä tuntuu. Ja muuten aika usein tuntuu! :D

Parempi ruoka, parempi mieli.


Tarvitseeko tämä selitystä? Viikolla kokkailut hoituu vähän siitä, mistä aita on matalin. Okei, harvoin meillä eineksiä syödään viikollakaan (kotona ei oikeasti koskaan, joskus töissä vielä vähän repsahtaa, jos eväät unohtuu kotiin), mutta syömiset on mahdollisimman yksinkertaisia ja nopeita tehdä. Ruokiin tulee panostettua viikonlopun aikaan vähän enempi. Tästä annoksesta tulossa muuten viikolla (teematiistaissa) ohjetta. Ei ehkä visuaalisesti maailman kaunein, mutta maku...tämä on ehdottomasti tämän hetken suosikkini.

Sain muuten viimein käytyä läpi omaisuuttani ja on jopa pieni toivon pilkahdus siitä, että saisin tavaramäärää vähennettyä tässä kevään mittaan. Vielä on paljon läpikäymättä, mutta sanoisin homman olevan hyvällä alulla. Jei! Projektiin ei vaan ihan yksi viikonloppu riitä. :D

Mikä tai mitkä asiat tekee teidän viikonlopuista (tai vapaapäivistä) erityisiä?

Hei ja tsemppiä alkavaan viikkoon ihanaiset!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)