maanantai 16. helmikuuta 2015

KANARIALLE!!Minä, joka en koskaan ole ollut kovin innostunut Kanariansaarista. Minä, joka olen tietoisesti jopa karttanut Kanariansaaria. Minä, joka olen keksinyt tuhat ja yksi muuta matkakohdetta Kanariansaarten sijasta. Minä, jolla on vakaa uskomus, että saarilla on tarpeeksi suomalaisia ihan ilman minuakin. Minä, joka olen epäillyt Kanarian säätä - eihän siellä edes ole lämmintä maaliskuussa. Minä, jonka voi luokitella antikanariaihmiseksi. Minä, joka olen saattanut joskus sanoa, etten koskaan matkusta Kanarialle. Juuri se sama!

No kuulkaas tätä. Minä olen lähdössä talvilomallani Kanariansaarille. Kyllä. Edellä mainittujen syiden vuoksi otsikko vaati kaksi huutomerkkiä. Kolmaskaan ei olisi ollut liioittelua. Mutta sinne mennään. Kaikista ennakko-odotuksistani huolimatta, olen oikein innoissani ja uteliaan avoimena lähdössä reissuun. Olen päättänyt, etten anna minkään yllä mainitun häiritä lomaani, sillä se on minun lomani. Tukikohta Melonerasista on varattu, lennot plakkarissa ja nyt vain odotellaan pari viikkoa, että lähtöhetki koittaa. Ajattelin pakata kerrankin ihan oikeat lenkkarit mukaan ja kuntoilla, aamulenkki merenrannalla kuulostaa aina niin hyvältä. Katsotaan, mitä muuta viikko tuo tullessaan. Totuttuun tapaan paineita en viikon aikatauluttamisesta aio ottaa. Lomalla ei saa olla kiire. Pitää olla aikaa rentoutumiselle ja leppoisalle lomailulle.

Olen vieläkin vähän epäuskoinen itsekin. Että tosiaan olen lähdössä Kanarialle. Olen asunut kaksi viikkoa varastoa muistuttavassa huoneessa Goalla. Thaimaassa nähnyt käsittämättömän kauniita paikkoja ja ärsyyntynyt Egyptissä yli-innokkaista kaupustelijoista. Dubai nyt painii ihan omassa sarjassaan. Eilat ihastutti monella tavalla ja voin kyllä suositella lämpimästi. Se vaan sulki pääsyni Emiraatteihin, sillä heidän lakinsa mukaan maahan ei ole asiaa, jos passissa on Israelin leima... Onhan noita reisuja, vaikken vielä tarpeekseni ole saanut. En lähimainkaan! Ehkä aika vaan on nyt kypsä ekskursiolleni noille suomalaisten rakastamille saarille. Kanarialle. Uuteen ja tuntemattomaan... :DPostauksen kuvat Eilatista, jossa viime vuonna vietimme lomaa.

Mieluusti otan sisäpiirin vinkkejä vastaan kohteesta. Mitä kantsii tehdä, mihin mennä, jos ei välitä siitä kiihkeimmästä hälinästä vaan arvostaa rauhaa ja leppoisaa oleilua? Kertokaahan.

2 kommenttia :

  1. Hei, mikä vaan voittaa nää Suomen kelit!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuo on kyllä tavallaan totta. Kyllä tää talvi alkais jo riittämään... :)

      Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)