keskiviikko 11. helmikuuta 2015

KESKIVIIKON (ASU)KUVA

Tälläpä kertaa keskiviikkona, ajattelin ilahduttaa (kauhistuttaa?) teitä päivänasulla. Ällös pelätkö, kilometrin mittaista kuvakavalkadia ei ole luvassa, vaikka sinänsä tykkäisin näitä asuja postailla useamminkin. Asukuviin liittyy kuitenkin aina sen verran haastetta, että tässä blogissa ne yleensä ovat juurikin seuraavanlaista laatua. Eikä tässä voi edes käyttää puolustuksena sitä, että laatu korvaisi määrän. :D Mutta tarkkasilmäisimmät voi kuitenkin huomata, että mukana asussa on Nellyn ostokset, joita teilläkin hiljattain arvuuttelin.

Päivä vierähti taas omalla painollaan iltaan, niinkuin koko viikko tähän asti. Olen loman tarpeessa, sen totesin jälleen ja jo heti aamusta. Silloin kun töitä tehdään myös unissa, on se mielestäni selvä merkki siitä, että pieni breikki olisi paikallaan. Niinpä ilmoitinkin töissä, että minäpä se sitten jäisin lomalle ensi kuun alusta viikoksi. Aika hieno fiilis! Jo ajatus lomasta ja kun ajankohtakin on vakaasti päätetty, niin heti tuli jotenkin kevyempi olo.

Kevyempi olo vaihtui kuitenkin melko pian raskaaksi ja epäuskoiseksi. Puhelu ystävän kanssa sai miettimään ihmisten ajattelemattomuutta, epärehellisyyttä ja pahantahtoisuutta. Ja ihmettelemään, miten ihmisrotu voi mennä kuin pässit narussa yhden perässä, ajattelematta ja kyseenalaistamatta asioita. Totuus on se, mikä sanotaan - oli se totta tai ei. Haloo! Missä rehellisyys, lojaalisuus ja hyväntahtoisuus, entä itsenäinen ajattelu? Miten joidenkin elämäntehtävä voi olla toisten mustamaalaaminen, syyttely ja sillä oman itsensä pönkittäminen? En ymmärrä, mutta en halua kuulua tuohon pässilaumaan. En nyt, enkä ikinä!

Nyt karkasi hieman aiheesta, joten ne kuvat! 

Takki Vila // Neule H&M // Pusero H&M // Huivi Noa Noa // Farkut brooker // kengät Michael Kors

Muutama sananen asusta myös. Tuo takki oli niin kertakaikkisen keväinen, että se oli ihan pakko-ostos. Kenkiä taas olen etsinyt jo tovin ja nämä nyt sitten olivat mieleiset monellakin tapaa. Materiaali on nahkaa ja piilokorko antaa mukavasti lisäpituutta. Neule on oikeesti viininpunainen, vaikkei se tuosta ikkunasta tulevasta vastavalosta johtuen oikein käykään ilmi. Sanoisin, että hyvä ostos. Tämä löytyi H&M:n miesten (!) premium quality- mallistosta ja on 100 % merinovillaa. Hinta 10 euroa. Kiitos, tykkään. Jännitti kyllä, miten koko meikäläiselle käy, mutta kävihän se. :) Loppukaneettina itselle pieni kehotus käsky: pese peili!

Mukavampaa loppuviikkoa muruset!

PS, Jos kiinnostaa, niin Torissa muutamia kohteita myynnissä. Tästä Toriin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)