keskiviikko 4. helmikuuta 2015

KESKIVIIKON (HAAVE)KUVIA

Tänään mennään keskiviikon tapaan kuvilla, mutta tällä kertaa tosiaan haavekuvilla. Kyllä. Taas on laukkuhaaveet nostaneet päätään. Laukkuarsenaalistani nimittäin puuttuu pieni, iltalaukkunakin menevä nahkainen yksilö. Tilanne on siis vähintäänkin vakava. ;) Viime syksynä ostin eBaysta tämän iltalaukun, mutta olen alkanut ihan hulluna haluta nahasta valmistettua laukkua. Kesäkin on tuloillaan ja tuollaiselle kompaktin kokoiselle laukulle on taas enempi käyttöä, mutta mikään teollisesti valmistettu materiaali ei vaan ole nahan voittanutta.

Verkkokalvoilleni on nyt jämähtänyt kaunokainen, jota Lilyksi kutsutaan. Lily olisi juuri sopiva kooltaan, siihen mahtuisi tarpeellinen. Lisäksi se on yhtälailla monikäyttöinen kun LV:n Evakin  - sitä voi käyttää olkalaukkuna, kantaa pitkällä hihnalla olanyli tai iltalaukkuna ilman olkahihnaa. Hihna ei kylläkään ole irroitettava, mikä on pienenpieni miinus vaan hihna on tungettava laukun sisään. Mutta voisin ehkä elää sen kanssa. Mulberryn ihanan pehmeä ja laadukas nahka (tietoni perustan kokemukseeni Mulberryn Alexa laukustani) ja muut Lilyn hyvät ominaisuudet kompensoivat tuon pienen "epäkohdan".

kuvat : Mulberry.com
Siinäpä suosikkivärini Lilystä. Musta on ehkä hieman tylsä, mutta minkäs teet, se on samalla klassikko ja sopii yhteen kaiken kanssa. Toisaalta tuo ruskea ja oikeanpuolimmainen oakblood viehättävät. Kesää ajatellen ei ehkä ne kesäisimmät värit, mutta jotenkaan kevät ja kesä-malliston oranssi, räitsyn punainen saati keltainen, eivät yksikään oikein miellytä. Mikä taas miellyttäisi todellakin-todellakin-todellakin on tässä:

kuva : eBay.co.uk

Kyseinen söpöläinen löytyi Britti-eBaysta ja on ihan syötävän suloinen. Tuntuu, että ois pakko saada tuo! Ihana väriläiskä kesäpäiviin tai vaikka näihin harmaisiin talvipäiviinkin. Ja mätsäisi muuten aika kivasti lompakkoni kanssa. Sekin vielä! Ja rakastin samanväristä Guess-laukkuanikin kovin paljon, pitäisikin kaivaa se vaihteeksi esiin. Mutta kaikessa herkullisuudessaan, pirteydessään ja räväkkyydessään väri ei kylläkään ole niin kaikkeen taipuvainen väri kuin se tylsä musta. Ja värisuora Lilyjä ei nyt ihan heti tule kysymykseen. :D Mikä siis neuvoksi, jos tahtoo mustan sekä pinkin?!

Olisiko kohtalotovereita laukkuhaaveilijoita? Mistä laukusta haaveilette?2 kommenttia :

  1. Ihana!! Ehdottomasti toi punasävyinen. Laukun kaunis muoto tulee paremmin esille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä aika kovasti tuo pinkki laukku houkuttelee! Se ei ois niin perus, niinkuin musta on, mutta silti se olisi itseäni... Onpa paha paikka. :D

      Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)