perjantai 6. helmikuuta 2015

PERJANTAIPULINAT

Oi ihana perjantai! Hyvä päivä aloittaa viikonloppu, vai mitä. Eipä sinänsä, itselläni on poikkeuksellisesti huomenna koulutuspäivä, joten sunnuntaina vasta koittaa vapaapäivä. Sain kuitenkin pari mukavaa pakettia tänään, sää oli keväinen ja ongelmat nettiyhteysjutussa saatiin selviteltyä ja sain hyvityksen väärin menneestä laskutuksesta. Kirjoittelin ongelmista nettiliittymässäni täällä. Hyvä, että asia kuitenkin saatiin korjatuksi, vaikka ihmetystä tuo homma silti herättää, mutta se siitä nyt.

Perjantain ja paremman kunnon puolesta aloitin tänään myös lankkuhaasteen, jonka bongasin täältä. Ensimmäisen päivän suoritus on tehty tänään lenkiltä paluun jälkeen eli alkutekijöissään homma on osaltani. Jos jotakin positiivista huomasin, niin tuo ekan päivän vaatimustaso (20 s) oli sen verran helppo, että lisäsin siihen vielä 15 extra sekuntia. Ei kai siitä mitään haittakaan voinut olla?

Tänään leikitti sen verran, että tässäpä teille pikkukurkistus tämän päivän asuun... ja hurmaavaan maisemaan lenkillä. Aiemmin saittekin jo ihailla Puumalan maisemia ja sorsien kokoustamista. :)Eilen piti julkaista niitä eteiskuvia...noo, niitähän ei tullut. Lupaan kuitenkin järjestää ne vihdoin ja vihoviimein nyt viikonlopun aikana tänne! Jos en, niin mörökölli minut syököön! Arvuuttelin tuossa hetki sitten teiltä, mitkä kaksi tuotetta tilasin Nelly.comista (postaukseen). Hyviä arvauksia tulikin ja kuten sanottua, olisin mieluusti tilannut kaikki kollaasin tuotteet, mutta nämä sieltä tilasin. Joko arvaatte? :)

Mukavaa viikonloppua teille iihhanat lukijat, viettäkää se hyvin!<3

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)