maanantai 2. helmikuuta 2015

VIIKON AIKATAULUA
Nyt ei kyllä ole mitään järjellistä asiaa tähän maanantai iltaan. Uusi työviikko hurahti käyntiin, vaikka aamulla olisin mieluusti jäänyt peiton alle kupsottelemaan ja jatkamaan uniani. Päivän aikana jalkojen lihakset jumittuivat, ilmeisesti sunnuntain kahden lenkin ja pienen lihaskuntojumpan ansiosta. Noh, päätin töistä tultua lähteä ihan vaan ottamaan happea ja samalla ihan kevyesti  liikuttelemaan jumiutuneita kinttujani. Siinä sitten innostuin ja poikkesin alkuperäisestä suunnitelmasta, kun sää oli mitä leppoisin ja ei ne jalatkaan niin pahoilta tuntuneet. Nyt muuten tuntuu. 

Tälle viikolle on suunnitelmissa huomisen lenkkeily äidin kanssa, jahka linimentin hölvääminen kinttuihini vie jumituksen mennessään (ja jos ei vie, niin menen silti). KeskIviikolle olen buukannut itselleni jumppatuokion ystävän kanssa (paree sillon ainakin olla jumitus tipotiessään) ja torstaina voinkin kärsiä edellisen päivän tuloksista kasvohoidossa maaten. :D Perjantaille ei vielä suurempia suunnitelmia olekaan, mitähän keksisi? Lauantai vierähtää koulutuksessa... sunnuntai, sehän oli vasta eilen?

Kun tässä näitä suunnitelmia kerta kirjoittelen, niin blogin puolelle olisi tulossa tällä viikolla ainakin tämän jaarituksen lisäksi lempparifruitie ohjetta, kotijuttuja teematorstaina ja mielipiteeni eräästä kasvoseerumista. Olen tässä muuten jonkin aikaa miettinyt, pitäisikö tehdä jonkinlaista postausta eidän koirista, vaikkei tämä varsinaisesti ole koirablogi. Niinkuin tämä ei ole oikein mihinkään muuhunkaan kategoriaan selkeästi istuva blogi. Mutta että, kiinnostaisiko teitä meidän urpot (koirat)? Kun niiden kuvia täällä kuitenkin vilahtelee ja toisinaan niitä nimeltäkin täällä mainitsen, niin olisiko jonkinlainen tarkempi esittely teille mieleen?Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)