torstai 5. maaliskuuta 2015

HOLA, HOLA!

Moikkamoi matkan päältä ja terkut täältä lämpimästä Melonerasista Kanarialta! Ennakko-odotuksistani huolimatta, täällä on ollut oikein mukavaa ja aika on mennyt niin kaikessa muussa aktiviteetissa etten ole tätä aiemmin edes avannut läppäriä. Muutamia kuvia olen päivittänyt Instagramin puolelle, mutta muu toiminta onkin sitten ollut aika olematonta, mitä blogiin ja someen tulee. Sorry vaan, mutta tämä on loma. Tästä on nyt nautittava, niin tarpeeseen tämä breikki arjesta ja sen harmaudesta tuli. Aurinkoa, lämpöä ja yhdessäoloa oman kullan kanssa - parhautta. ❤️

Vastailin tuossa muutamiin kommentteihin, joita te ihanat, olette jättäneet aiempiin postauksiin ja huomasin samalla, että viime viikolla lupaamani postaukset möllöttävät edelleen luonnoksissa...hyvä minä, tekniikan ihmelapsi. Niiden piti olla ajastettuna putkahtamassa teille luettavaksi tällä viikolla. Pahoitteluni myös niistä, mutta minkäs teet, toisinaan olen ihan huulipyöreänä näiden teknisten vempainten kanssa. Otetaanpa uusi yritys ja huomenissa (toivottavasti) päivittyy hieman sisustusasiaa illansuussa.

Mutta nyt kutsuu valmistautuminen illalliselle. Matkalaisella siis kaikki hyvin, pikkuvikoja lukuunottamatta. Niistä ja matkasta lisää myöhemmin! Tsemppiä sinne vielä huomiseen työpäivään ja halejaaaa! 
2 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Oli joo ihan mukava paikka. Ennakkoasenteet ainakin loivenivat, sen verran mukava paikka tämä oli - joskaan ei ihan täydellinen sentään. :)

      Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)