perjantai 6. maaliskuuta 2015

KEITTIÖN UUDET KAUNOKAISET

Saanko esitellä: Calligaris Ice tuolit.

Minulla on ollut pienenä ikuisuusprojektina hommata keittiöömme uudet tuolit. Keittiönpöydän ympärillä on tähän asti tuolien virkaa hoitaneet puiset jakkarat, mitkä sinällään ovat olleet melko pieneen tilaan ihan näppärät. Olen kuitenkin toistuvasti kaivannut ihan oikeita (lue:selkänojallisia) tuoleja jakkaroiden tilalle. Tila on kuitenkin asettanut koko ajan omat rajoituksensa vaihtoehdoille ja välillä jopa torpannut koko ajatuksen tuoleista. Tällä tarkoitan sitä, että olen kuvitellut mielessäni, ettei mitkään tuolit tule tilaan sopimaan vaan tilat menee liian ahtaaksi.

Jahkailin asian kanssa valehtelematta vuosia, pari nyt ainakin. Haaveilin Kartellin Victorioista, jotka sittemmin vaihtuivat paljon edullisempiin Askon Igloohin. Koskaan niitä kumpiakaan ei kuitenkaan meidön keittiössä nähty. Joku ajatuksessa tai tuoleissa kuitenkin tökki. Sitten eräänä päivänä postimies toi kotiimme pari isoa pahvilaatikkoa. Hayn Hee-tuolit tulivat ehdolle uusiksi keittiönpöydän kavereiksi. Beiget tuolit näyttivät keittiössämme lähinnä harmailta, eikä auttanut muuta kuin pakata tuolit pakettiinsa ja lähettää sinne, mistä tulivatkin. Kauniithan ne muuten olivat. Mutta epäonnistunut värivalinta sai minut vaihtamaan merkkiä ja hyvä niin, sillä nyt keittiössämme majailee kaunokaiset, jotka mielestäni sopivat tilaan paremmin. Ja miellyttävät silmiäni enemmän kuin Hayn tuolit (vaikkakin valkoiset Hayn tuolit olisivat varmasti olleet kauniit nekin). Mutkien kautta päädyin siis näihin Calligariksen kaunokaisiin, jotka olin päässyt jo unohtamaan. Näistä en osannut päättää valkoisen ja läpinäkyvän välillä, mutta onneksi mies osasi siinä kohtaa puuttua peliin. :)


Näihin olen ollut enempi kuin tyytyväinen ja ulkonäkö miellyttää ainakin yhtä paljon kuin Hayn tuoleissakin. Ice- tuolit ovat käytössä myös kevyemmät, mikä osaltaan vaikuttaa myös käyttömukavuuteen mielestäni paljon. Lisäksi selkänojan "timanttihionta" antaa sitä jotakin tuolien ulkonäköön, olematta kuitenkaan liian silmiinpistävä.

Miellyttääkös vaikos eikös?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)