keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

KUULUMISIA & INSTAKUVIA

Moido! En millään ehtinyt saada postausta eilen illalla valmiiksi asti, vaikka olin niin suunnitellut. Kuvien kanssa vatulointi ottaa aina yllättävän paljon aikaa, vaikka vain siirtelen niitä muistivälineeltä toiselle ja tarvittaessa rajaan, valitsen sopivat jne. Eli ykisnkertaisia toimenpiteitä, jotka kuitenkin kestävät ja vievät oman aikansa. Asiaa ei ehkä helpottanut miinuksella möllöttänyt vireystila, jos nyt lisäselityksiä koittaa keksiä. Reissusta kotiuduimme eilen aamulla klo 3.45 ja unet jäivät lyhyenlaisiksi, sillä aamulla oli kammerrettava itsensä töihin. Saatoin olla hieman hajamielinen ja käydä puolillavaloilla koko päivän, aina siihen asti kun viimein tajusin siirtyä sänkyyn ja unten maille. Sama meininki on kyllä tuntunut jatkuvan vielä tänäänkin, muttei sentään aivan yhtä pahana.

Täällä blogissa on nyt pari viikkoa ollut hiljaisempaa, mutta yritän pikkuhiljaa palailla todellisuuteen viime aikojen tapahtumista. Ennen lomaa vietin perhesyiden vuoksi hieman hiljaiseloa ja lomalla oli niin paljon muutakin, että molemmat ajoivat blogin edelle. Lomasta riittää kerrottavaa, jos teitä lomajutut vain kiinnostaa ja koitetaanpa nyt sitten pikkuhiljaa palailla todellisuuteen muutenkin.

Sen verran tyhjää vielä lyö, että aloitetaan paluu todellisuuteen instagram- kuvilla lomaviikolta. Osa teistä on tietysti jo nähnyt ne, mutta ehkäpä siellä on vielä joku, jolle ne ovat uusia? 


1. Helsinki-Vantaa ja löhtö lähellä. Ai, miten kutkuttavaa lähteminen on. Eikä ole väliä minne on menossa. Mutta oletteko huomanneet, että lähteminen ja kotiinpaluu ovat ihan eri tavoin kutkuttavia? 2. Näkymä huoneemme patiolta. Harmin paikka, uima-allas ei ollut ihan ikioma. :D Tukikohdan sijainti: Meloneras. 3. Turisti hiekkadyyneillä. 4. Ihanaa, kun sai pitkän talven jälkeen tuulettaa varpaitaan sandaaleissa!


5. Kukkia pitää aina kuvata. Lisäksi sininen taivas tuo syvyyttä ja harmaat, betoniset pergolan osat vastakohdan kukkien kauneudelle ja värikkyydelle. Ettei tämä kua-analyysi etene tämän pidemmälle, mennään seuraavaan. 6. Espanjaan kuuluu tapakset. Söin elämäni ekan simpukan ja ainakin lähitulevaisuuden viimeisen. Ei ole minun juttuni. 7. Palmut sijoittunee samaan kategoriaan kukkien kanssa. 8. Pyöräilypäivä Melonerasista San Agustiniin. Fantsua kerta kaikkiaan. :)


8. Kahvittelutuokio San Agustinissa hiekan ja meren äärellä. Kahvikupin teksti oli mielestäni huvittava - moi vaan! (liekö olin saanut matkalla auringonpistoksen?) 9. Selfie ennen iltarientoihin rynnimistä. ;) 10. Espanjan lahja maailmalle eli cavaa sekä sama japanilaisittain eli sushia. Jestas, miten hyvää! 11. Naistenpäivänruusu mieheltä ja paikallista mansikkalimua. 12. Ihanat pulut rannalla. :D 13. Vaikka maisemat ja sää miellytti, niin kotiin oli mukava palata.

Huomasin nyt vasta, ettei instagram kuvissa ole edes tiivistelmää lomastamme. Eli jos loma-asiat kiinnostaa, niin kannattaa pysytellä kuulolla, lisää kuvia ja matkajorinoita tulee täällä näkymään. Matkakohteemme oli tällä kertaa siis Meloneras Gran Canarialla. Lähdin matkaan aikamoisten ennakkoluulojen kanssa ja lähes pelkäsin pahinta. Olin ensikertaa Kanarialla. Tähän asiaan tulen palaamaan.

Nyt kuitenkin valmistautumaan tutimaan. Josko tästä lomaväsymyksestä alkaisi jo selvitä? :D

2 kommenttia :

  1. Tosi ihania kuvia,on siellä vaan niin kaunista :) Onneksi täällä Suomessakin alkaa jo kevät koittamaan,pari päivää paistanut aurinko niin ihanasti :) Tee vain lisää tuohon matkaan liittyviä postauksia,niitä on aina kiva lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aurinko tekee ihmeitä maisemalle, ihan täällä kotimaassakin. Mutta matkakuvia ja -höpötyksiä on kyllä tulossa vielä. Kiitos kommentistasi. :)

      Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)