sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

LIEBSTER AWARD

Minä se oon muuten niin aatamin aikaista vuosimallia, etten ollut kuullutkaan tälläisestä Liebster Awardista. *nolostelio* No, sellaisen kuitenkin sain Kynsimaailma- blogin Annastiinalta, kiitosta vaan ja koitan tässä nyt vastailla yhteentoista kysymykseen, jotka häneltä sain. Ideana on siis vastata saatuihin kysmyksiin, keksiä uudet 11 kysymystä ja haastaa 11 uutta bloggaajaa vastaamaan niihin. Perimmäisenä ajatuksena on tuoda esille alle 1000 lukijan blogeja.

1. Milloin ja mistä innostuksesi lähti bloggaamiseen?


Löysin jotain tuotetta Googlettaessani erään hienon blogin, joka on sittemmin jo lopettanut minun ja varmasti monen muunkin harmiksi. Tästä on varmaan kolmisen vuotta aikaa ja siitä oma blogimaailmani oikeastaan aukesi. Löysin uusia mielenkiintoisia blogeja ja siinä pikkuhiljaa kypsyi myös ajatus oman blogin perustamisesta. Olin joskus aiemmin pitänyt blogityyppistä nettisivustoa koiraani liittyen, mutta nyt halusin kirjoitella muustakin. Kirjoittaminen on jotenkin aina ollut minulle mieleistä ja siitä se sitten taas lähti. Kuplia ja kimallusta- blogi on nyt ollut pystyssä hieman reilut kaksi vuotta.

2.Onko sinulla muita harrastuksia kun bloggaaminen?


Bloggaamisen lisäksi ulkoilen ja lenkkeilen koirien kanssa. Koitan pitää kuntoani ja linjojani edes jonkinlaisessa kuosissa (parantamisen varaa kyllä ois...). Valokuvaaminen on kirjoittamisen ohella lähellä sydäntä ja linssin eteen jääkin ihan laidasta laitaan kukista, maisemista ja ötököistä koiriin ja muihin otuksiin ja mihin ikinä. Jos hullaantuminen kenkiin, laukkuihin ja varsinkin nahkatakkeihin lasketaan harrastukseksi, niin sitten ne. Mitäs muuta...?
3. Mitä ilman et voisi elää?

Ilmaa? Hirmu vaikea kysymys, koska tekisi mieli luetella pitkä lista asioita aina perheestä ja ystävistä lemmikeihin, mutta loppupeleissä ihmisillä on tapana selvitä lähes mistä tahansa, mitä ilman he eivät voisi kuvitella elävänsä. 

4. Mitä luonteenpiirteitä arvostat muissa?Luotettavuutta, lojaaliutta ja suoraselkäisyyttä. Kyvystä nähdä asiat kokonaisuutena eikä vain oman edun mukaisesti (tätä en oikein osaa nyt selittää ehkä ymmärettävästi...). Kohteliaisuutta. Näillä pärjää jo aika pitkälle. Mitä ystäviin tulee, on lista heidän kohdallaan paljon pitempi. Näitä lupnteenpiirteitä arvostan ihmisissä yleensä katsomatta siihen tunnetaanko toisemme vai ei.

5. Mikä on lempiartistisi?


Tähän ei varmaan ole yhtä ainoaa vastausta, sillä pidän niin monenlaisesta musiikista ja monista artisteista. Jos on joku mainittava, niin Jenni Vartiainen.


6. Millainen olit pienenä?


Apua. Oon aika pieni vieläkin. :D Enköhän ollut aika tavallinen pikkutyttö? Leikin Barbie-nukeilla ja My Little Ponyilla. Ulkona leikittiin hevosta. Lapsuusajoilta on jäänyt mieleen myös "porinapussi" eli olin melkoisen kova höpöttämään jo silloin sille päälle sattuessani. :D

7.Mikä oli unelma-ammattisi pienempänä?


Poliisi. Eläinlääkäri. Ne taisivat olla ensimmäiset "tulevat ammatit", kumpaakaan minusta ei tullut.

8. Jos voisit olla joku muu yhden päivän ajan, kuka haluaisit olla?Apua taas. Ihan liian hankalia kysmyksiä. Olen jotenkin oppinut ajattelemaan, että on mahdotonta olla joku toinen, enkä oikein osaa kuvitella olevani kukaan muu. Ehkä se on mielikuvituksen puutetta? Toisaalta olen sen verran tyytyväinen elämääni, etten tunne tarvetta vaihtaa itseäni kehenkään toiseen. Toki olisi mukava kokea, millaista on työ vaikkapa eläintarhassa eksoottisia eläimiä hoitamassa ja halimassa. Tai miltä tuntuu astua catwalkille mitä kummallisemmassa muotiluomuksessa, jota itse muuten inhoat, kengätkin ovat kaksi numeroa liian suuret ja migreeni on tuloillaan. Onhan näitä. Mutta haluaisin kokea kokemukset omana itsenäni, en kenenäkään toisena, sillä päivän päätyttyä ne kokemukset jäisivät sille toiselle, ei minulle. :D

9. Mikä on suosikki lomakohteesi?Thaimaann Krabi on mielestäni huikean kaunis, Dubai ihanan ylellinen ja Lontooseen liittyy erityinen tunneside. Kaikkiin käymiini kohteisiin liittyy enempi hyviä muistoja ja suurimpaan osaan lähtisin mieluusti uudestaan. Olen kuitenkin käynyt vain kolmessatoista maassa, joskin useammassa kohteessa, mutta matkustan miellellään uusiin kohteisiin kun niin paljon on vielä näkemättä. Lontoo on tässä kohtaa se poikkeus. Eniten lomia tulee kuitenkin vietettyä ihan kotosalla, joten voiko sen nimetä suosikiksi? 

10. Ostatko mielummin/useimmin uutta vai käytettyä tavaraa?


Ostan useammin uutta, mitä tulee esimerkiksi kenkiin ja vaatteisiin. Kaikki arvokkaammat laukkuni ovat kuitenkin ostettu secondhandina.

11.Millaisessa elämäntilanteessa haluaisit olla kymmenen vuoden kuluttua?Onnellisessa. Yhteen sanaan kiteytettynä. Se pitää sisällään kaiken sen, mitä tulevaisuudelta odotan. On toinen asia, millaisen siitä teen. Voi olla, että vietän perheen äidin elämää kotona, samalla omaa yritystä pyörittäen tai käyn muualla töissä. Voi olla, että käyn vain muualla töissä enkä ole äitikään. Asiat ovat tällä hetkellä sen verran mukavasti, etten koe suuria paineita elämäni muuttamisesta. Kirjoittamisesta toki haaveilen jatkuvasti eli toivon, että saisin tehdä sitä enemmän ja en panisi pahakseni, jos siitä ansaitsisi jotakin. Terveyttä toivon niin itselle kuin läheisillekin, siihen kun ei aina pysty itse vaikuttamaan.

Tässäpä näitä vastauksia nyt sitten oli. Haaste lähtee seuraaville blogeille (käykää toki tsekkaamassa nämä blogit klikkaamalla blogin nimeä):

Baboon's Bubble
Valmiiksi käytettyjä unelmia
Pakkomielteitä
Stella Hearts Life
Rapakunnossa - Mielen ja ruumiin liikkeitä
Bad Girls go Shopping
Laruras.blogspot.fi
Cee's Diary
Tinkerbella
Kannattikokeilla
Vaatehuttuja
Tanian silmin

Ja olen utelias saamaan vastaukset näihin kysymyksiin:

1. Kerro jotain blogistasi.
2. Otatko mielelläsi vastaan toivepostauksia tai vinkkejä postauksiin?
3. Paras asia bloggaamisessa?
4. Oletko kohdannut ennakkoluuloja blogiminäsi tai blogisi vuoksi?
5. Mitä toivot blogisi tulevaisuudelta?
6. Mikä on eniten näkyvä luonteenpiirteesi?
7. Kerro jokin hassu tapa/piirre itsestäsi.
8. Mihin haluaisit matkustaa?
9. Lempivaatteesi?
10. Mitkä ovat viisi luottotuotettasi kauneuden ja/tai hiusten saralla?
11. Miten rentoudut?

Kiitokset kaikille, jotka leikkiin ryhtyy! ;)

7 kommenttia :

 1. Voi nämä on niin mahtavia! Oppii tietämään enemmän blogin takaa. Mä tein vasta jonkun vähän vastaavan, mutta mikäpäs siinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos lähdet mukaan. Aikaahan tähän sai tuhrattua tovin, jos toisenkin, mutta on ihan vapauttavaa miettiä väliä jonkun valmiiksi laatimiin kysymyksiin vastauksia. Ainakin itse koin niin. Ja tosiaan, kyllä siinä kulissit raottuvat ehkä toisella tavalla kuin normipostauksia vääntäessä. :)

   Poista
 2. Kiitos haasteesta :) koitan toteutella tän tässä lähipäivinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Hienoa, että suurinosa haastetuista on ilolla (toivottavasti) lähdössä leikkiin mukaan. :)

   Poista
 3. Kiitokset tästä, haaste otettu vastaan ja ehdinkin jo vastailla kysymyksiisi :) Kivaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Stella! Kävinkin jo "nuuskimassa" blogissasi. ;D samoin sinne!

   Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)