lauantai 21. maaliskuuta 2015

MAAILMANKIRJAT SEKAISIN

No nyt on maailmankirjat sekasin, tämä emäntä nousi lauantaiaamuna ennen kahdeksaa sängystä ja vieläpä ihan vapaaehtoisesti. Sotkikohan eilinen auringonpimennys pään vai tämä kevääntulo? Tässä vaiheessa on kuitenkin petivaatteet tuulettumassa, aamupala nautittu ja paljon pidemmällä päivän askareissa kuin normaalisti viikonloppuisin. Eli muutos (tai tämä todennäköinen tilapäinen häiriötila) ei ole ollenkaan hullumpi. :)

Viikko vierähti taas ennätysvauhdilla ohitse. Oli normaalia pidempiä työpäiviä, kuntotestiä sun muuta. Lisäksi jo pidemmän aikaa vaivannut on/off- flunssa on ollut taas aktiivisempi kuluneella viikolla. Kumma tauti kun ei tule kunnolla päälle, mutta vaivaa kuitenkin. Yhtenä päivänä olo on ihan normaali ja terve, seuraavana päivänä joka rööri tuntuu tursuavan räkää... Menisit jo pois, sinua ei kaivata!

Tähän väliin tunkee taas viikon pikakelaus Instagram kuvien siivittimänä. En tiedä, ehkä nämä on vähän tylsiä, mutta piakkoin on luvassa vähän muutakin postausta.... kunhan vaan saan aikaiseksi.1. Jännästi instaviikko alkaa nukkumaan menolla. :) 2. Kurt Geigerin Stanit on olleet kovassa käytössä viime päivinä. Olen vähän suunnitellut noiden tupsujen irrottamista, menis ilman niitäkin. Vai mitä?

3. Vielä on pitänyt fiilistellä myös lomaa lomakuvin. Tässä tekemässä lähtöä illalliselle. Tosin vielä vaatteet vaihtamatta, mutta piti ottaa väliselfie, syystä että?? 4. Armaat karvalapset. Vasemmalla edessä Taika, oikealla Martta. Taustalla Neri järsii hirven luuta. ❤️5. Viime lauantaina syntyi tälläinen illallinen vähän extempore. Tein toista kertaa eläissäni sushia ja onnistuin omasta mielestä ihan suht hyvin. Maku oli ainakin ihan kohdillaan. :) 6. Sunnuntairetkellä luonnonhelmassa. Eka kevätretki nuotiomakkaroiden kera. Parhautta!7. Niin se loma. Tällä paikalla otettiin useampikin kuva ja vaikka valkoinen asu on vähän palanut puhki, niin nämä ovat yksiä mieluisimmista kuvista reissulta. 8. Söpöt yhdessä. Mulberryn Lily ja Diane von Furstenbergin nahkainen avainkotelo, joka itselläni lompakon virkaa toimittaa.

9. Eilisen kahvituokio ja vastapaistettu munkki. Koska oli perjantai. :) 10. Auringonpimennys. Uskokaa vaan, on se. Eipä kännykän kameralla kovin uskottavaa kuvamateriaalia saanut aikaan, ei edes hitsausmaskin läpi. Ja tässä on nyt se "täysin" hetki, jolloin pimennys oli suurimmillaan. Noo, ehkä ensi kerralla sitten varustaudun toisenlaisella kalustolla... Tosin siihen taisi mennä aika kauan...?

Että näin. Tänään odotellaan vieraita saapuvaksi muutaman tunnin päästä. Tarkoituksena on vähän ulkoilla, miehet aikoo mennä ongelle, notskieväät ja sitä rataa. Nyt ajattelin alkaa Taikakakun tekoon, jonka Babs tietoisuuteeni toi. Sen jälkeen toivottavasti ennätän vielä imuroida, laitella pyykkiä ja vähän myös kuvailla matksua tuleviin postauksiin. 

Toivottavasti viikko on mennyt mukavasti ja nyt toivottelen rattoisaa viikkonloppua evripadi! :)

PS. Blogiani voit seurata Instagramin lisäksi myös Facebookissa


2 kommenttia :

  1. Hihiiii!! Ihania kuvia!! Muista raportoida miten taikakakku onnistui!! :D Ihanaa v.loppua sinne!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Babs! Toivottavasti siunkin viikko paranee edetessään!! <3 Kävin raportoimassa siun taikakakku-postaukseen koekeittiöni tuloksista. ;)

      Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)