sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

MULBERRY LILY

Mitäs laukkurintamalle? Osa teistä saattaa muistaa kun tässä hetki sitten tuskailin eräästä laukkuaiheesta. Pähkäilin kahden Mulberryn Lilyn välillä - ihanan fuksian krokokuosisen ja klassisen mustan. Molempia kuolasin eBaysta ja molemmat onnistuivat luiskahtamaan ohi hyppysieni.Huuto.netistä löytyi kuitenkin tämä kaunis yksilö, joka edustaa nyt sitten sitä klassista mustaa. Musta on kuitenkin aina muodissa, vaikka hiljattain taidettiin julistaakin, että pinkki on uusi musta. :) En vaan voinut antaa tämän mennä ohi käpälieni. Tämä Lily on erittäin hyvin pidetty, vain vuoden vanha ja takuuna mukaan tuli vielä kuitti. Ja mieluusti maksoin suomalaiselle myyjälle summan, jolla laukun sain. Laukku tuli pienen yllätyksen kera omassa dustbagissaan ja huolellisesti paperiin ja pakkausmateriaaleihin käärittynä. Hymyilytti - osaksi ilosta uuden laukun vuoksi, osaksi siitä havainnosta että myyjä on selvästi rakastanut laukkuaan. 
Mulberryn nahka on kyllä jotain aivan ihanaa. Jotenkin se vaan eroaa kaikista muista laukuistani. Molemmissa Mulberryissäni nahka tuoksuu nahkalle vielä vuosien käytön jälkeenkin, se on ihanan pehmyttä, mutta silti samalla jämäkkää eikä naarmuunnu herkästi. Kultaiset metalliosat alkaa olla kohdallani enempi sääntö kuin poikkeus ja niitä löytyy niin kelta- kuin ruusukultaisenakin valikoimastani, löytyyköhän hopeisena enää ollenkaan?

Pienenä haaveena jossain takaraivossa kuumottaa ajatus vielä pinkistä Mini Lilystä. Se olisi niin sopiva kaveri kesään! Ehkä Lontoon reissua pitäisi alkaa suunnitella. ;) Tosin sitä ennen saatan hullaantua myös johonkin toiseen yksilöön, mutta on kai sitä lupa mieltänsä muuttaa? :D

Tähän loppuun pitää nyt vielä lisätä, kun yhteistä taivalta on jo ennättänyt kertyä, että mieltymykseni Lilyyn on kasvanut päivä päivältä. Se on ollut ehdottoman kätevä iltaisin kun ollaan oltu liikkeellä tuolla rantabulevardilla ja koko on juuri passeli. Tosin jopa pienemällä olisin nyt pärjäillyt.  Kantotapaa voi muutella mielensä mukaan hihnan kiinnitystavan ansiosta, mikä on tietysti aina plussaa kun laukku on monikäyttöisempi. Lentomatkalla passi, matkaliput ja rahapussi kulkivat koko ajan kätevästi saatavilla, eikä niitä tarvinnut etsiä isosta laukusta muiden käsimatkatavaroiden seasta. Uskon, että yhteinen taipaleemme tulee olemaan pitkä. :)

Hyvää Naistenpäivää ihanille naisille eli meille kaikille! :)

6 kommenttia :

 1. Moi! Tällä hetkellä monissa blogeissa kiertää tällainen haaste, jossa vastataan yhteentoista kysymykseen. Sitten tehdään seuraavat yksitoista kysymystä ja haastetaan seuraavat yksitoista bloggaajaa mukaan :)
  Haastoin sinutkin ja kysymykset löydät täältä http://www.kynsimaailma.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.htm

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Annastiina! Vastasinkin tuolla See by Chloe-postauksen kommenteissa haasteesi, ehkä se meni sinulta ohi. Toki otan haasteen vastaan ja otan sen ohjelmistoon nyt lomalta palattuani. Kiitos haasteesta! :)

   Poista
 2. Oi se ON todella ihana ja ahh niin ajattoman tyylikäs. Hyvä löytö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta Ansku! Ja tämä positiivinen tunne kasvaa päivä päivältä yhteisen taipaleen edetessä. Eikä tule kannettua turhan päiten puolta omaisuutta mukana. :)

   Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)