tiistai 31. maaliskuuta 2015

PÄIVÄN ÄRSYTTÄVÄT

Tänään ärsyttää, anteeksi siitä.  Mietin, viitsinkö postata mitään, mutta tulin siihen tulokseen, että jospa kirjoittamisella olisi terapeuttinen vaikutus. Pahoitteluni vielä, että te lukijat saatte osanne ärsytyksestäni (eihän tätä tietenkään voi jättää lukematta ;). Mietin myös, että elämässä tapahtuu paljon isoja ja vakavia asioita ihan lähipiirissä ja minä valitan näistä mitättömistä asioista kuten säästä tai hiuksista. Sekin ärsyttää. Aion kuitenkin itserakkaasti päästää ärsytykseni blogini kautta blogosfääriin ja jos se jotakuta ärsyttää, niin ollos hyvä ja kertokoon sen kommenttiosiossa.  Saapi tietty kommentoida ilman ärsyyntymistäkin.

Tänään ärsyttää:
- Sää. Vettä/räntää heittää taivaalta vähän väliä ja tuuli puhaltaa puuskissa niin, että varmaan viimeisetkin hiukset karkaa päästä. Siis jos vaan uskaltautuu lekille lähtemään. Ei paljon hotsitalähteä loskaan, sateeseen ja tuohon tuuleen rämpimään.
- Hiukset. Kävin eilen kampaajalla. En halua puhua siitä enempää, mutta nyt on myönnettävä, että illalla teki mieleni vähän itkeä. Tukan takia - oikeesti. Ehkä palaamme tähän joskus? Suurin ärsytyksen aiheuttaja at the mo - tai harmituksen.
- Liian hiljaa ajavat. Tästä on varmaan närskytetty ennenkin. En vaan voi vieläkään ymmärtää, miksei sitä autojonoa voi päästää ohitse pysähtymällä tienlaitaan? Kun kuitenkin on kyse henkilöautosta, joka on suht helppo pysäyttää, kun  ohituspaikkoja ei ole ja kun letka perässä käsittää toistakymmentä autoa. Ja kun vauhti on suurimmaksi osaksi lähes 20 km/h vähemmän kuin mitä rajoitus ja sää sallivat...
- Aamulla kotiin unohtuneet sormukset. Kamala tunne, kun kesken päivän huomaat, että sormukset puuttuu.
- Juustosuikerot, vääränlaiset. Tiettäkö joku, mistä saa ostettua Estrellan juustosuikeroita? Ne vaan yksinkertaisesti ovat parhaita juustonaksuja, mutta eipä tunnu enää hyllyistä löytyvän. Ostin Taffelin vastaavia ja kotona huomasinkin, että ne ovat pekonilla maustettu. --- ??!!
- Juustosuikerot, vääränlaiset, syödyt. Huolimatta siitä, että ostamani suikerot olivat vääränmerkkisiä ja vielä vääränmakuisiakin, onnistuin syömään niitä epähuomiossa kupillisen tässä kirjoittamisen lomassa... mites se lenkki?

Kaiken kukkuraksi olen vielä itsekin niin ärsyttävä, että etsin varmuudeksi kuvan pitkästä, vaaleasta tukastani, joka on vieläpä kivasti kiharoilla. Pitäskö potkasta vaikka varvas kynnykseen tai jotain vastaavaa, josko tämä henkinen ketutus vähän laantuisi?

Onko ketään muuta ärsyttänyt tänään?1 kommentti :

  1. I Feel your pain!!! Niin paska päivä täälläkin, että oksat pois!!! Kärsikäämme siis yhdessä. :D Ku joku menee perseelleen ni menee sit kaikki. HUOMENNA UUTEEN NOUSUUN!!! Halit <3

    VastaaPoista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)