maanantai 23. maaliskuuta 2015

VILKAISU OLKKARIIN

Heippatirallaa ja mukavaista alkanutta viikkoa! Kamalan ällö takatalvi valtasi säätilan ja voin vain todeta, että en tykkää, odotin jo niin kevättä ja tietysti kesääkin. En kuitenkaan aio puhua säästä vaan näyttää parit kuvat olohuoneestamme, jotka napsin tuossa viikonloppuna. Silloin oli hyvä, valoisa (ja aurinkoinen...) sää... Kuvissa vilahtelee pari uutukaista, siitäpä se inspiraatio näihin. Tämän kevään aikana on tullut investoitua sisustukseen ihan huomaamatta enemmän kuin on ehkä ollut suunnitelmissa, mutta ehkäpä koti otti harppauksen kohti sitä, mitä sen sisustukselta toivon. Remonttihommiinkin olisi kuitenkin piakkoin ryhdyttävä, joten sisustusjutut jäänee nyt hetkeksi. Turha kerätä yhtään enempää krääsää nurkkia täyttämään. Tällä kertaa kun remonttikohteena on juurikin olohuone. Omissa haaveissani kevään/kesän aikana myös vessat saisivat uuden ilmeen. Mutta kuten sanottua, haaveeni ovat toisinaan hieman harhaisia - tosin eihän tuo nyt ole mahdotonta toteuttaa! Vessoista kuitenkin takaisin tähän hetkeen ja olohuoneeseen: kummasti pienikin muutos vaikka vain sisustusesineissä/tekstiileissä muuttaa huonetta, useammasta puhumattakaan!

Kuvia valitessani sain taas kuvannollisesti iskun vasten kasvoja kun näin nurkissa nököttävät viherkasvit. Niiden keväinen ehostus on edelleen tekemättä... Yksi tehtävä lisää tehtävälistalle.

Pitäsikö nuo pallovalot jo siirtää kesäunille? Mies jotain sen suuntaista ehdotteli. Mielestäni ne eivät kuitenkaan ole jouluvalot vaan nimenomaan sisustuselementti, mutta ovatko ne sitten hieman talviset? Ne pitäisi ainakin siirtää ikkunan toiseen laitaan nyt kun senkin päällä on tuo lamppu. :)

Mukavaa alkanutta viikkoa muru-murmelit!

2 kommenttia :

  1. Uuuh!! Toi metsotaulu (onko se metso, terveiset bilsan opelle) on HIENO!! Ihanan valoisaa teillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa se metso olla. ;) Tuohon se tökättiin kun mies sen sai ja siinä se on ollu, vaikka liian ylhäällä onkin. Mut ei meillä varsinkaan talviaikaan aina noin valoisaa ole, sattu aurinkoinen päivä viikonloppuna. :)

      Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)