keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

KURKISTUS KAUPPAKASSIIN

Blogeissa on nähty jos jonkinalaisia paljastuksia milloin mistäkin aiheesta. On päästy kurkistelemaan koteihin, puutarhoihin ja bileiltoihin. Myös meikkupussien ja käsilaukkujen sisältöjä on ihmetelty. Aina tyylikkään Anskun Peace & Style- blogissa on kuitenkin kaiveltu kahteen otteeseen ostoskassin sisältöä ja ehkäpä arvaattekin, että minähän aion tehdä nyt anskut. :)

Voihan tämä olla teistä ihan hölmöä, mutta itsestäni ihan hauska kurkistus arkiseen arkeen- ainakin se oli sitä Anskun kassiin. Oman kassini sisältö on peräisin eräältä perjantailta jokunen tovi sitten. Yleensä perjantain kauppakassi on paljon suurempi, mutta tällä kertaa kaupassa tarvitsi käydä vain poimimassa jotain edellisenä päivänä unohtunutta ja tarpeita viime hetken kokkausideaan. Tuosta löytyy muuten reseptiä täältä. ;)
Siinäpä ne nyt ovat, tadaa! Aikamoisia herkkuja kerääntyi kyllä kassiin... vaikka mämmiin en kyllä koske! Pyrin suosimaan ruokaostoksissakin kotimaista, vaikka viimeksi tänään töissä ihmeteltiin esimerkiksi tomaattien hinnoittelun epäloogisuutta. Rasian pieniä ulkomaalaisia tomaatteja saa halvimmillaan eurolla, kotimaiset maksavat lähemmäs kolme! Fakta on, ettei kotimaisten hinta juuri kannusta kuluttajaa. Ja silti tuottajat ovat niitä väliinputoajia. Mutta vain suosimalla suomalaista ja ostamalla kotimaista tuemme omaa maatamme parhaiten. Muutenhan tässä ulkoistetaan pikkuhiljaa ihan kaikki...

No, mutta. Kassista löytyi siis ruisleipää, mämmiä, pekonia, aurajuustoa, savujuustoa, mozzarellatikkuja, jääsalaattia, villirucolaa, parsaa, avokadoja, bataatti, mysli ja perunalastuja. Ei siis mitään terveysintoilijan ostoksia tällä kertaa... mutta sitä kaunistelematonta arkeani. Välillä on lupa herkutella, vaikka se tarkoittaisi kahden eri juuston ja pekonin yhdistämistä ihanaksi piiraaksi. Sivuhuomautuksena lisättäköön, että oli siinä piiraassa vihanneksiakin. :) Taustalla nököttävä leivinpaahdin ei liity tapaukseen, haha!Arvon raati, tutkailetteko miellellään toisten kauppaostoksia siellä kauppajonossa tai blogeissa? Vai onko ihan älytöntä koko homma? Entä kiinnostaako ne käsilaukkujen sisällöt?

4 kommenttia :

 1. Hei mahtavaa kun toteutit tän! Ja kas, parsa-aikakin on taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos vaan ideasta! Ja totta puhuen, tästäpä sain kaikenlaisia aatoksia, jotka toivottavasti vielä jatkojalostuvat postauksiksi asti? :)

   Poista
 2. Tämäpä oli kiva postausidea :) Käsilaukun sisältö olisi myös kiva nähdä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kuulla. Alkuperäinen idea kuuluu kuitenkin Anskulle. :) Toive on kuultu ja käsilaukun sisältöäkin luvassa tässä lähitulevaisuudessa!

   Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)