keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

NÄYTTÄVÄMMÄT RIPSET SEERUMILLA(KO?)

Moni teistä varmaan tietää/muistaa, että silmissäni on toisinaan räpsytellyt pidennetyt ja/tai tuuhennetut ripset. Joo? Okei, nyt olen jättänyt ainakin toistaiseksi nuo aamuja helpottavat pois ja nyt mennään niillä, mitä geenit ovat antaneet. Syy tälle luomuinnostukselle on Swiss Cliniciltä saapunut paketti. Paketista paljastui ripsiseerumi, jonka luvataan tuuheuttavan, tummentavan ripsien pigmenttiä ja vieläpä lisäävän ripsien pituutta ja vahvuutta. Vaikka sitä suositellaan käytettäväksi myös ripsienpidennysten kanssa, haluan kuitenkin testata sitä ihan omiin ripsiini ja nähdä minkälaisia tuloksia seerumin käytöllä saa aikaan nimenomaan omiin ripsiin. Omat ripseni ovat melko tuuheat, mutta varsinkin kärjistä vaaleat. Pituuttakin on jonkun verran, mutta tuo kärkien vaaleus lyhentää ripsiä reilusti. Mielenkiinnolla siis tuloksia odottelemaan.

Tuote on kehitetty Sveitsissä ja sen sisältämät ainesosat ovat täysin luonnollisia ja testattuja - mutta ei eläimillä. Seerumin teho perustuu ripsien elinkaarta pidentäviin ainesosiin, joiden ansiosta ripset kasvavat pidemmiksi ja tuuheammiksi. Lisää tuotteesta voit lukea täältä.Tuloksia luvataan 3-6 viikon sisällä, joten kokemuksia seerumista on luvassa vähän myöhemmin. Itse odotan tuloksia innolla, sillä kuulemani mukaan kyseessä on todellakin toimiva tuote. Palataan tähän reilun kuukauden päästä ja ihastellaan (toivottavasti) pidempiä, tuuheampia ja tummempiakin omia ripsiäni. :)


Tuote saatu Swiss Cliniciltä ja postaus tehty yhteistyössä Swiss Clinicin kanssa. *

2 kommenttia :

 1. No niin innolla jäämme odottamaan. Voi kun olisi tuollainen kärsivällinen ihminen.. Mä olen HETI MULLE KAIKKI TÄNNE ihminen. :D Sitä mitä ei Luoja antanu se rahalla ostetaan!! :D

  http://baboonsbubble.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, eipä täälläkään kovin kärsivällisiä olla. Eli saa nähdä, miten onnistunut koe tästä tulee? :D

   Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)