maanantai 6. huhtikuuta 2015

PÄÄSIÄINEN 2015Miksei tälläisiä neljän päivän vapaita voi olla vaikka kerran kuussa tai edes vaikka joka toinen? Niin nautinnollista aikaa tälläinen kiireetön ja vapaa elämä. Kyllä tykkään! Pääsiäisen hitit ovat olleet hyvä ruoka, parempi seura, Kerttu ja keltainen koska aurinko.

Perjantaina vietettiin tyttöjen iltaa mitä parhaimmassa seurassa, naurettiin vedet silmissä, syötiin kaikenlaisia herkkuja ja nautittiin saunan lämmöstä ja mukavasta yhdessä olosta. Lauantaina saimme ystäviä kylään ja retkeiltiin rantasaunalle makkaran paistoon. Sunnuntaina oli oma vuoromme kyläillä urbaanissa kaupunkiympäristössä (ettei hei ihan metsitytä :D) vanhempieni luona ja samalla tutustuttaa Taikaa kissoihin ja kaupunkimiljööseen. Taikalla on ensi viikonloppuna näyttelyreissu edessä, jänskättää jo vähäsen. Kaiken tämän keskellä on ollut myös hieman aikaa siistiä kotia, rentoutua ja nauttia olostaan.


Yllä ollevat kuvat ystäväni luota, jossa vietimme hulvatonta tyttöjeniltaa. Hänen kodissaan ja saunariihellään on mielestäni ihan huikea tunnelma ja juuri hänen näköistään. Kiitokset hänelle ihanasta illasta!

No, entäs Kerttu sitten. Kerttu on Taikan sisko ja oma kasvattimme. Kerttu vietti meillä pääsiäistä omien ihmisten ollessa koiravapaalla. Kertun ihmiset ilahduttivat minua "salkullisella" Iittalaa, joista olin todella ilahtunut, sillä jotain sellaista olin omassa mielessäni hiljaa ajatellut piakkoin ehkä hankkivani. Miten loistavaa! Astiavarastoni alkaa pian olla siinä kuosissa kuin olen toivonutkin.

Vapaapäivät ovat olleet touhun täyteiset, vaikkakin lauantaina iskenyt flunssa hieman tunnelmaa onkin latistanut. Parhaani mukaan olen koittanut olla siitä välittämättä. Tällekin päivälle olisi kaikenlaista puuhaa mielessä, saas nähdä mitä kaikkea niistä ehtii toteuttamaan. Varsinkin kun tuo mies kuuluu olevan hyvinkin tehokas keksimään lisätehtäviä...
Salakavalasti tässä on muuten kuukausikin vaihtunut. Laskin tässä, että maaliskuu oli aikalailla huono kuukausi blogin suhteen. Maaliskuusta on muutenkin hyvin ristiriitaiset tunnelmat, sillä vaikka se sisälsi ulkomaan matkaa (josta muuten vieläkin postaus tekee tuloaan) ja muuta mukavaa, niin se sisälsi myös surua ja luopumista. Ja nyt jos totta puhutaan, ei tämäkään kuukausi ole sen paremmin alkanut. Huonot uutiset seuraavat toisiaan...

Kaikesta huolimatta koitan olla aktiivisempi myös täällä blogin puolella. Vaikka välillä suuret surut ja huonot uutiset tuntuvat kerääntyvän yhdeksi vyyhdeksi, on elämän silti jatkuttava niiden osalta, joilla se vielä jatkuu. Siitäkin huolimatta, että tämä loppukappale hieman synkäksi menikin, niin haluan toivottaa vielä oikein mukavaa ja aurinkoista maanantaita teille kaikille! Ja jos oli vielä sitä vapaata jäljellä, niin nauttikaa!

Toivottavasti teidän pääsiäispyhät ovat menneet mukavissa merkeissä?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)