perjantai 10. huhtikuuta 2015

PINKKI vs. VALKOINEN

Perjantai iltaan vielä vähän kosmetiikkajuttua. Kirjoittelin joskus syksyllä pinkeistä ostoksistani ja olen nyt päässyt lopputulemaan niiden suhteen. Syksyllä ihmettelin, miten ostoskoriini päätyi jotain muuta kuin luottotuote, jota menin ostamaan. Selitys erehdykseen oli pinkki purnukka, jota en voinut vastustaa. Avoimen uteliaana olin myös sisällön suhteen, mutta mihin siis lopulta päädyn?Loreal Skin Perfection- sarjan päivävoide on pakattu minua niin viettelevään pinkkin puteliin. Siitä siis täydet pointsit, ehdottomasti. Pumppupullo tuo satsin lisäpointseja. Itse rasvassakaan ei varsinaisesti ole mitään vikaa - se riittää virkistämään kasvojani aamuisin, illalla joudun lisäämään sen kaveriksi tuhdimpaa tavaraa. Mutta hei, tämä olikin päivävoide. ;) Imeytyminen on hyvä, koostumus mukava.

Julkaisin hetki sitten postauksen herkkyydestä, jossa mainitsin muun muassa sen, kuinka herkkä olen tuoksuille. Ja nyt se on ratkaisevassa asemassa! Kaipaan aamuisin Lumenen BB-seerumin raikasta tuoksua. Jokin tässä Lorealin voiteen tuoksussa töksähtää, se ei vaan ole läheskään niin piristävä ja herkullinen kuin kotimaisen kilpailijansa. Valkoinen puteli voittaa tässä kohtaa tuoksullansa pinkin kilpakumppaninsa.

Niinpä matkani käykin pian kosmetiikkaostoksille ja tällä kertaa mukaan lähtee vanha tuttu ja ihana Lumenen BB-seerumi. :)

Kertokaas omat suosikkinne?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)