keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

RAITAA PUKKAA

Hellurei muruset! Ei pääse mihinkään, että kevät saa toivomaan pitempiä vapaita ja lyhyempiä työpäiviä. Sitä keksii ihan vaivattomasti hirmu määrän tekemistä niin sisä- kuin ulkotiloissakin, pian pääsee meilläkin jo haravointihommiinkin. :) Kevät on aina tavallaan uuden alku, kun luonto herää eloon talven jälkeen, muuttolintuja alkaa ilmaantua talvireissultaan ja sirkutus ja laulu lisääntyy. Ja valo! No voi sydän.

Kevät on aina myös uuden alku pukeutumisessa. Talvi menee enempi ja vähempi horroksessa ja selvitytymiskamppailussa kylmyyttä vastaan. Keväällä sitä muistaa, että omistaa muitakin vaatteita kuin pitkät kalsarit, farkut, villapaidan ja toppatakin. Tässäpä tämän päivän kostyymi, ollos hyvät.


Joo, raitaa pukkaa. Tiedän kyllä, mitä vaakaraidasta sanotaan, mutta on paljon muitakin "sääntöjä", joista en juurikaan perusta. Raitaneule ja paitapusero H&M, housut muistaakseni SheInsidelta. Pökät on mielestäni aika hauskat, sillä niiden etupuoli oli tekonahkaa ja takapuoli sitten tekomokkaa. Mokomat ovat vaan malliltaan niin matalat, että joudun kyllä ihan pakolla niistä luopumaan... Meikäläisen berberi ei yksinkertaisesti niihin mahdu. Jos kellä tarvetta, niin viestiä tulemaan, hinta on halpa! Alempana vielä parempaa kuvaa housuista.

Kuvissa näkyy vilaus myös uudesta tukasta ja uusimmasta nahkatakkihankinnasta. Hiuksista on tulossa lähipäivinä oma postauksensa, sen verran iso juttu tämä hiusoperaatio tällä kertaa itselleni oli. Nyt on kuitenkin huojentunut olo tukan suhteen ja rauha maassa. Mutta siitä tosiaan lisää vähän myöhemmin.

Tiedättekös, haaveilen muutoksen tuulista. Voisin ehkä opiskella jotakin. Tai sitten voin vaan haaveilla siitä. Mitä sitten, jos energiaani opiskeluihin käyttäisinkin, entä sen jälkeen? Lähtisinkö kuitenkaan kohti uusia seikkailuja vai pystyisinkö hyödyntämään nykyhommissani opittuja asioita?Entä jos en vielä tässäkään vaiheessa ole ihan varma, mitä isona haluan tehdä? Miksi ihminen on liian usein liian arka tavoittelemaan aktiivisesti unelmaansa vaan tyytyy liian usein ja liian helposti jo olemassa olevaan?

Onko teillä sanottavaa asusta tai keväästä? Tai mistä tahansa? :)


4 kommenttia :

 1. Hiukset näyttää upeilta! Todella terveen näköiset. Sopii! :)

  VastaaPoista
 2. Asu on kiva! Ja se siun tukka, todella hyvä. Onko sille nyt tehty jo jotain sen eka käynnin jälkeen?
  -Mimmu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. Tässä sitä on jo fiksattu. :) Huomenissa tulossa sitä hiuspostausta vähän enemmänkin.

   Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)