sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

TAIKAN KAA NÄYTTELYSSÄ

Heipparallaa! Mikä huikee viikonloppu! Niin ihanan keväinen ja lämmin plus touhun täyteinen. Tässä on mennyt taas vauhdilla nämä kaksi päivää,  mutta kaikenlaista olen saanut aikaankin. On tehty halkopinoa, pesty pyykkiä, imuroitu, tehty vihdoin ja viimein sisäkasvien kevätehostusta ja aloiteltu pihan kevätsiivousta. Niin ja tietysti arvailtu, onko meille pieniä ajokoiria tulossa. ;)

Eilen oltiin naapurinrouvan kanssa koiranäyttelyreissulla meidän Taika päätähtenä. Hieno reissu, vaikkei ihan parasta palkintoa saatukaan. Taika kuitenkin käyttäytyi esimerkillisesti koko shown ajan, teki parhaansa näyttelykehässä ja oli omasta mielestäni koko tapahtuman kaunein koira - tietysti. :D

Taika sai arvostelussa erittäin hyvän, mikä on toiseksi paras arvosana. Lisäksi se oli paras narttu omassa kilpailuluokassaan. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Taika osallistui avoimeen luokkaan, missä vastassa on aikuisia koiria ja arvostelu myös sen mukainen. Ikänsä puolesta Taika olisi voinut osallistua vielä myös nuorten luokkaan, jossa otetaan paremmin huomioon koirien ikä suhteessa niiden kehitykseen. En tiedä, kiinnostaako teitä tälläiset koirajutut? Tarkempaa selostusta näyttelystä tulee piakkoin koiriemme omalle sivulle, tästä sinneOn se jännää touhua, tälläisellä heikompi hermoisella pulssi huiteli jossain yläsfääreissä hieman ennen omaa vuoroa. :D

Huomenna tulossa vihdoin sitä paljon kyseltyä hiuspostausta ja kaikkea muutakin kivaa on valmiina mielessä täällä blogissa julkaistavaksi. Eli pysytelkäähän mukana. :)

Mitäs tykkäätte koira-aiheista, onko niitä täällä liikaa, liian vähän vaiko sopivasti? 

Kuvista kiitos Sirulle. Jokohan seuraavalla kerralla muistaisin ottaa ihan oikeen kameran matkaan?

2 kommenttia :

  1. Kyllä kiinnostaa! Ne on aina piristävää luettavaa, kun on kuitenki itsellekin tärkeä harrastus /elämäntapa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onpas mukava kuulla. Välillä on kuitenkin mukava noista otuksistakin jotain kertoilla, ne kun on kuitenkin osa elämää. :)

      Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)