keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

UUTTA KUTREILLE

Jatketaan vielä vähän hiusaiheella edellisen postauksen hengessä. Toissa päivänä paljastin kevyestä kriisistä, jonka koin uuden tukkani myötä (postaukseen tästä). Harmitti, että jäi silloin kertomatta toisesta hiuskriisistä, joka oli ehkä kyllä kovempi paikka äidilleni kuin minulle itselleen. Kaikki tapahtui vähän alle kouluikäisenä silloisen kotimme roskakatoksessa. Katos ilmeisesti toimi kampaamona. Hröhöm. Älytöntä luksusta! Siinä naapurin tytön kanssa uudistettiin lookkiamme, ihan ilman peiliä tai mitään, minulla taisi olla vihreät, lasten askartelusakset. Niillä syntyi kaunis, lähes siili otsatukka. Voitte arvata, että äitiliini oli todella ihastunut uuteen kampaukseeni. :D

Olettekos tutustuneet Four Reasonsin hiustuotteisiin? Itse olen aiemmin käyttänyt kyseisen merkin hoitoainetta ja nyt kun olin vailla hiuslakkaa ja lämpösuojaa, ajattelin kokeilla sarjan muitakin tuotteita. Mukaani lähtikin Heat Styler, jonka luvataan helpottavan muotoilua ja suojaavan hiusta muotoilulaitteiden kuumuudelta.  Toinen pullo sisältää viimesitelysuihkeen, joka nimellä Freezer. myös tunnetaan. "Superpito, kiiltoa ja suojaa. UV-suoja" sanotaan tuoteselosteessa. Kumpaakaan en ole vielä kokeillut, sen verran vanhoissa pullonjämissä on jäljellä. 
Yksi suurimpia valintakriteereitä oli tuotteiden kotimaisuus. Moniko tämän edes tietää? Kyseessä kuitenkin on Suomessa kehitelty ja valmistettu hiustenhoitosarja. Koitan suosia mahdollisimman paljon suomalaista, miksi en tekisi niin myös hiustuotteissa? Varsinkin kun Four Reasonsin tuotteet on kehuttuja mm. hinta-laatu-suhteeltaan. Plussaa annan edellisen lisäksi myös pumppupulloista, mikä on aerosolia luontoystävällisempi sekä hauskoista hairismeista pakkausten kyljissä. :)

Bonuksena samalla reissulla, löysin haaveissa olleet krokotiiliklipsit ja vieläpä ihanassa värissä. Nämä ovat tarpeeksi jämäkät, jotta hiukset todella kestävät siinä, mihin ne laitetaan. Loistoapulaiset vaikkapa kiharruspuuhissa. Huippua!
Onko tuotteet tuttuja? Onko niissä suositeltavia tuotteita?

7 kommenttia :

 1. Mie ainakin olen tykänny noista four reasonsin tuotteista. Hopeashampoota ja suihketta on ollu käytössä. Tekevät sen minkä lupaavatkin, tosin välillä myönnän annostuksen olleen liian suuri ja seuraava päivä on kuljettu smurffina :D Nyt vaan vetelevät viimeisiään ja täytyisi suunnata vartavasten emotioniin, jotta noita sais..

  VastaaPoista
 2. No, sehän kiva kuulla, että toimii ja tykätään. Ootan innolla, että saan vanhat putelit tyhjiksi ja näiden kimppuun. :)

  VastaaPoista
 3. Miulla on ollu myös käytössä tuo hopeashampoo ja hoitosuihke. Shampoo on ihan jees, mutta suihketta en voi laittaa, kuin pari suihkausta varovasti tai muuten hiuksista tulee likaisen tuntuset, mistä lie johtuu... En ole nyt vähään aikaan tarvinnu noista kumpaakaan, kun en ole ihan niin blondi enää :)
  -Mimmu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla olil kans joskus joku hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka jäi sitten käyttämättä kun hiukset tuli likaseks siitä. Se oli kyllä voidemaista... :-/ Mut eniten ongelmia miulla on yleensä pesuaineiden kanssa ja sen takia en hevillä kokeiluja niissä teekkään.

   Poista
 4. Mulle aivan uus tuttavuus, mutta pitänee laittaa jo pelkästään kotimaisuuden puolesta testiin! Ja laita sinä sit omia kokemuksia tänne meidän luettavaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, jatkopostausta on tulossa, kunhan pääsen näitä oikeasti käyttämään. Itselläni kyllä pointsit ja kiinnostus näihin kasvoi, kun kotimaisuus selvisi. :)

   Poista
 5. Mulle aivan uus tuttavuus, mutta pitänee laittaa jo pelkästään kotimaisuuden puolesta testiin! Ja laita sinä sit omia kokemuksia tänne meidän luettavaksi :)

  VastaaPoista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)