keskiviikko 13. toukokuuta 2015

FURLA METROPOLIS
Arvasiko kukaan eilistä kuva-arvoitusta? Facebookin puolella oli kyllä aika hyvä vihje siitä, mikä kuvassa piileksi. :D Furlan Metropolis Mini täydentää laukkuvalikoimaani ihanan pirskahtelevasti! 

Pitempään mukana olleet muistanevat kun keväällä hankin Lilyni ja jo silloin tuskailin pirteän pinkin ja mustan vaihtoehdon välillä. Enpä päässyt pinkistä yli, enkä ympäri. Merkki vaihtui, mutta väliäkös tuolla kun tämä on söpö kuin karkki. Pääsisinpä käyttämään tätä pian ihan oikeasti! Tämä väriläiskä piristää kyllä synkimmänkin asun ja päivän. Ja istuupa tämä muihinkin kuin mustiin asuihin ja hyvä niin, sillä varsinkin kesän tullen tekee mieli pukeutua värikkäämmin. Ja totta puhuakseni, musta on kyllä väistynyt vaatevalikoimassani muiden värien tieltä vähemmistöön, mutta jotain vielä löytyy myös mustana.

Mutta puhutaanpa vielä laukusta eikä hypätä vaatekaappiin. Mallailin maaliskuisella Kanarian reissulla kyseistä laukkua nähtyäni sen vilahtelevan jos vaikka kenen olkapäällä ja kuolattuani tätä pinkkiä jo Furlan nettikaupasta. Malli viehätti, koko on kompakti ja väri on kerrassaan mahtava.  Nahka on laadukkaan ja jämäkän oloista ja Furlan laukkujen hinta-laatusuhdetta onkin kehuttu tutkimusteni mukaan melko vuolaasti. Koko Gran Canarialta ei kuitenkaan löytynyt pinkkiä miniä.  Sehän ei sinänsä ollut yllättävää, sillä nettikauppakin oli myynyt eioota jo koko sen ajan, jonka olin laukkua vaklannut. Pahus! Olin jo luopunut toivosta tämän suhteen. Vaikka olin suunnitellut Lontoon reissuakin osittain siksi, että voisin raahata veikkakultani metsästämään tätä laukkua. Mutta tiedättehän, ettei hätähousu mitään reissuja jaksa odottaa vaan hetihän se oli saatava (veikkakin varmaan kiittää, haha)! Pahimpina addiktion hetkinä tarkistin Furlan nettikaupan valikoiman useamman kerran päivässä (joo, saatan tarvita apua...). Sitten tuli tämä mökötys tuossa vapun jälkeen. Lopetin myös laukun kyttäämisen hetkeksi. Eräänä päivänä sähköpostiin kilahti sähköposti Furlalta. Varovasti avasin läppärin ja suuntasin tuttuun osoitteeseen ja arvatkaa vaan repesikö riemu, kun "Item is out of stock" teksti olikin vaihtunut "add to your shopping bag"iin!! Ja siinä se nyt on! Oma Metropolikseni. Huhhuh. Ja veljen luo voin mennä sitten muuten vaan kunhan aikataulut nyt ensin sattuu yksiin.

Mitäs sanotte, juu vai ei? Kertokaas omista laukkuhaaveistanne tai niiden toteutumisesta? Aihehan on aina lähellä sydäntä; vähän niin kuin loma - ainahan se on mielessä. :)
4 kommenttia :

 1. OIjoijoi!!! Miten syötävän herkullinen laukku!! A-I-V-A-N I-H-A-N-A-!!!! Voin vaan kuvitella sitä ilon määrää kun sait ton. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän siinä pulssi vähän kohosi, teki mieli vähän halata tuota(kin) veskaa ja pyräyttää muutamat tanssimuuvit. :D Näitä näyttää muuten vielä olevan saatavilla. ;)

   Poista
 2. Ihana! Oli kyllä kaiken sen odottamisen ja kyttäämisen arvoinen ;)

  VastaaPoista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)