keskiviikko 20. toukokuuta 2015

HARMAA NAHKATAKKI

Olen nahkatakkityttö. Rakastan nahkatakkeja. Tällä hetkellä kaapista löytyy neljä nahkatakkia sekä iän kaiken vanha mokkatakki, mikä on itselleni niin epäsopivan kokoinen ja -mallinen, etten voi olla ihmettelemättä, miten se joskus muka on päälleni istunut? Todennäköisesti ei ole. Siinäpä olisi jollekkin hyväkuntoinen, noin puoleen reiteen ulottuva, ruskea mokka takki. Olisiko kellään tarvetta moiselle?

Tämä postaus on kuitenkin omistettu uusimmalle ystävälleni, harmaalle secondhand- nahkatakilleni. Ostin tämän River Islandin takin hetki sitten eräältä Facebook kirpparilta, eikä ole tarvinnut katua. Takki on loistokunnossa, eikä vajaa kuusikymppiä nahkatakista ole mielestäni hinta eikä mikään. Takki poikkeaa hieman muista nahkatakeistani, mutta se on vain plussaa, sillä en halua, että ne ovatkaan toistensa kopioita eri väreissä. Tyyli on kuitenkin kaikissa pohjimmiltaan melko sama. Vaikka asu onkin lavastettu näitä kuvia varten, voisin ihan hyvin lähteä tässä rennossa asussa vaikkapa kyläilemään tai kauppaan. :)

Koitin oikein tukankin kihartaa näitä kuvia varten. Tuli ikävä pitkiä hiuksia. Nyyh. Ne oli niin paljon helpompi kihartaa! Epäloogista, mutta en osaa näitä töpöjä kihartaa ollenkaan. Halusin rennot, laineikkaat kiharat, mutta tukka ei näytä oikein miltään. Ensin yritin suoristusraudalla, ei onnistunut. Sitten luottokihartimellani - lyhyet hiukset on hankala kieputtaa puikon ympärille, varsinkin takapuolelta. Ei siis onnistunut. Niitä ei saa nätisti oikein mitenkään. No, ehkä tämä nyt vaan on tälläinen hetki - huono hiushetki... Miten lopulta pieni muutos hiuksissani voikin tuntua näin isolta? En taida vieläkään olla ihan sinut näiden kanssa, vaikka pahimman kriisin jälkeen olenkin ihan tyytyväinen ollut. Mutta takki näyttää omasta mielestä pirun hyvältä ja sehän tässä oli se pointti! :)

Uppoaako nahkatakit teihin vai kuuluuko kammotuksiin?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)