sunnuntai 17. toukokuuta 2015

KENKÄKAAPILLA: MK HIGHTOP SHOES

Hoksasin tässä eräs ilta, että kenkäkaapilla-postaukset ovat jääneet ihan tyystin unholaan. Jaoin Instagramin puolella hiljattain kuvan, jossa jalassa oli nämä lenkkarit ja totesin, että näistä jatkuu joskus aloitettu postaussarja. Jos mukana sattuu olemaan uusia lukijoita, kerrottakoon, että kenkäkaapilla- sarjassa olen postannut kenkäkaappini sisältöä, kenkäpari kerrallaan. Tavoitteena minulla oli saada itselleni jonkinlainen käsitys, millaisen määrän kenkiä oikein omistan, mutta tässä vaiheessa on kyllä todettava, että tavoitetta ei ole saavutettu. Toteutustyyli lienee syypää siihen. Liian väljä aikataulu ilman minkänlaista järjestelmällisyyttä... ei tule mittään. Niinpä koitan tässä keksiä uutta toteutustapaa kartoitukselle. Vinkkejä, anyone?

Lenkkarimuoti tuntuu jylläävän voimalla ja jossain määrin olen itsekin siihen hömpötykseen lähtenyt mukaan. Jos yhtään on laskupäähäni luottamista, niin tässä vuoden sisään kenkäkaappiini on ilmestynyt neljät (!) lenkkarit. Tuohon on kyllä laskettu myös liikuntaharrastusta varten investoidut lenkkarit, mutta silti. Nämä Michael Korsin kiilakorkkoiset nahkalenkkarit hankin kevättalvesta ja käyttöä niille on ehtinyt tulla aikalailla. Niin mukavat ja tukevat jalassa, hyvät kävellä ja piilokorko tuo sopivasti pituutta tähän pätkään.

Välillä on muuten vaikeeta. Etsin eilen illalla varmaan tunnin aiemmin näistä kengistä ottamiani kuvia, mutta johonkin bittiavaruuteen on nekin tainneet joutua, sillä en onnistunut niitä löytämään! Piti siis postata jo eilen, mutta kuvattomuuteenhan se homma sitten tyssäsi. Tänä aamuna taltioin sitten uusia kenkäkuvia sekä nahkatakkikuvia. Viime mainittuja luvassa siis myöhemmin. Jos palataan tämän kappaleen alkuperäiseen aiheeseen eli kadonneisiin kuviin, niin myös kuvakansioissa olisi jonkinlaisen järjestelyn paikka. Tuntuu, että olen tällä hetkellä täysin sekaisin kaikenmaailman iCloudien, kameran rullien ja kuvavirtojen kanssa. Eikä ehkä paljoa auta, että yritän hallita niitä kaikilla kolmella laitteella. Hahaha!

Mutta nämä lenkkarit. Alunperin kuolasin Love Moschinon lähes samanlaisia kenkiä. Vitkutin ja vetkutin ostopäätöstä, hinta kun tuntui olevan aika suolainen ja niinhän siinä sitten kävi, että jäin nuolemaan näppejäni. Jossain vaiheessa edellä mainittuja netin syövereistä penkoessani törmäsin näihin Korsin lenkkareihin. Pari päivää myöhemmin paketti odotteli Postista noutoa. Ihastuin näiden yksityiskohtiin. On nahkaa, mokkaa ja vähän blingblingiä.


Kaikkia vallitsevia lenkkarityylejä en aivan allekirjoita, mutta tunnetusti olenkin ollut hittasti lämpenevä. Ehkä vuoden tai parin päästä mielestäni on ihan normaalia yhdistää juoksukengät arkivaatteisiin? Nyt haluaisin kuitenkin väittää muuta. Mutta Korsin lenkkarit olen yhdistänyt mm. villakangastakkiin täällä.

Iskeekös lenkkarimuoti teihin ja jos iskee, niin miten?

PS. Facebookin puolella Guessin olkalaukku ja puhelimen kuoret etsivät uutta kotia. 

2 kommenttia :

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)