sunnuntai 24. toukokuuta 2015

PARI UUTTA KYNSILAKKAA

Joo, tein sen taas! Vaikka olen sen sata kertaa todennut, että kylppärin kaapit notkuvat pullollaan toinen toistaan tarpeellisempia purkkeja ja purnukoita, niin silti vaan olen viime viikon aikana onnistunut kartuttamaan niiden lukumäärää entisestään. Tämä postaus käsittelee otsikon mukaisesti  niitä pienempiä pulloja, katsellaan muita hankintoja ehkä myöhemmin.

Nyt kun olen ollut ihan omien kynsieni varassa... ööö... viime kesästä(?) lähtien, on kynsilakkavalikoimani kasvanut - jos ei nyt räjähdysmäisesti - niin ainakin riittävästi. En vaan voi mitään itselleni, kun nään kauniita värejä, pienissä kauniissa puteleissaan. Kulutus ei ihan kyllä ole suhteessa lakkapullojen määrään. Mutta onpahan sävyissä mistä valita, vaikka väriskaala onkin melko samaa kaavaa noudattava.
Lumenen Gel Effect- lakka tarttui puhtaasti heräteostoksena ruokakaupasta, Oriflamen Giordani Gold  Intense Shine Nail Lacquer taas pisti silmään, koska sen näytti sisältävän kultahippuja. Mikä harakka! Kaikki mikä kiiltää... No, nyt on molempia testattu. Sävyinä näissä oli Rantaniitty (Lumene) ja Pink Carat (Oriflame). Hassu juttu, mutta vaikka kyseessä on eri valmistajien lakat, on sävyjen nimet menneet mielestäni ristiin. No, okei. Kai rantaniitty voi pinkkikin olla, mutta Oriflamen lakka on enempi persikka kuin pinkki. Eipä silti, molemmat värit ovat mieleeni. Koostumukset ovat molemmissa kohdallaan, joten levitys sujui kuin vettä vaan ja pinta kuivahti ihanan nopsasti. Lopputulos näyttää siistiltä ja molemmat lakat jättävät kynnen pinnan kiiltäväksi ilman päällyslakkaakin. Pysyvyys molemmissa tuttua tasoa, kivasti on kestäneet, vaikka teen paljon käsilläni kaikenmoista. Nyt viikonloppuna olen vielä tonkinut pihamaata, siirrellyt kiviä ynnä muuta kynsiystävällistä ja lakkaus on jotakuinkin siisti edelleen. Molemmat tosin vaativat sen kaksi kerrosta lakkaa näyttääkseen hyvältä. Joillekin myös yksi kerros voi riittää, jos haluaa keveämmän lopputuloksen. Kuvissa molemmat värit näyttävät hivenen tummemmilta kuin mitä todellisuudessa ovat eli huomioikaa se. Molemmat värit ovat sopivan neutraaleja tilanteeseen kuin tilanteeseen, kumpi vain sattuu miellyttämään enempi. Eli mitään wow efektiä näillä ei mielestäni saa aikaan. Ei vaikka kuinka niitä kultahippuja Oriflamen lakassa onkin. Niitä pitää syynätä melkein suurennuslasilla, jos mielii kynnenpinnalta niitä löytää.
Summa summarum, molemmat taattua laatua. Lumene ja Oriflame nyt ovat niitä merkkejä, joiden nimeen ja laatuun luotan monessa. Harmitus oli, ettei niitä kultahippuja sitten niin ollutkaan, eikä oikeastaan auennut se gel effectkään ihan. Lakka, mikä lakka. Kotimaiseen on kyllä sen verran vielä kallistuttava, että viiden millin pullo on mielestäni melko hyvän kokoinen. Sen loppuun käyttäminen on ehkä jopa mahdollista eikä lakka ennätä kuivettua pullon pohjalle. 

Kumpikas väri teitä miellyttää enempi? Mikä on oma lempparivärinne/kynsilakka?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)