lauantai 30. toukokuuta 2015

PENTULAATIKOLLA

Aurinkoista huomenta! Alkaa olla toukokuukin käsitelty ja nopsastipa se taas menikin. Tänään monilla on varmaan kiirettä ja menoa koulujen päättäjäisten, ylioppilasjuhlien ja valmistumisten merkeissä. Itsekin riennän hieman myöhemmin päivällä kaksiin juhliin. Facebookin puolella olen muuten julkaissut eilen vihjettä asustani, jos sattuu kiinnostamaan (osoitehan on: www.facebook.com/kupliajakimallusta). Kannattaa myös tykätä blogin Facebook- sivusta, niin saat jatkossa päivitykset suoraan omaan feediisi. Näistä blogin seuraamistavoista ajattelin huomenna kertoa hieman lisää.

Tänään kuitenkin ollaan pentulaatikon reunalla ja ihastellaan koiranpentuja, niin että herkempiä saattaa ällöttää. Pahoitteluni siitä, hahaa. Pennut syntyivät kuun alussa ja ovat nyt kolme viikkoisia ajoikoiran alkuja - kolme poikaa ja neljä tyttöä putkahti maailmaan. Sinällään ne eivät vielä ole "parhaassa kuvausiässä", sillä niiden maailma rajoittuu lähinnä pentulaatikkoon ja syöminen sekä nukkuminen vievät suurimman osan niiden elämästä. Ne ovat kuitenkin jo alkaneet nahistella keskenään ja pienet hampaannysätkin tuntuu ikenistä jo pilkottavan. Ihan pian ne lähtevät pentulaatikon ulkopuolelle, suureen maailmaan. Kuvia tulette varmana saamaan sitten lisää. Mutta tässäpä näitä nyt, kuvat puhukoon puolestaan ilman tämän enempiä lätinöitä. Kysymyksiä saa laittaa tulemaan, jos sellaisia saattuu olemaan, vastailen mieluusti.Nyt täytyy ruveta valmistautumaan, kohta pitäs olla jo menossa... Huomenna meillä vietetään pienimuotoisia naistenkekkereitä, joten tämä ilta taitaa kyllä mennä keittiössä hääräten. 


Lämpimät onnittelut kaikille ylioppilaille, valmistuneille ja koulunsa päättäneille!

2 kommenttia :

  1. Siis MÄ EN KESTÄ! Voi kunpa asuisit lähempänä. Mä tulisin heti pussaileen noita palleroita! Mä en tiä mitään niin ihanaa ku HauvaVauvat! Meidän Bambi ei kiusallakaan tuu paksuks. :( Haleja sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauvavauvat on kyllä ehkä ihan parhaimpia! Jään kohta "mammalomalle" ja pussailen niitä kaiket päivät. :D että tervetuloa vaan sitten! Eilen just päiviteltiin, miten tuo tunninkin välimatka erottaa ihmisiä toisistaan melko tehokkaasti... Ja sehän ei ole matka eikä mikään! Mut niin se vaan menee, että kynnys lähteä nousee, mitä pitempi matka... :-/

      Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)