tiistai 19. toukokuuta 2015

TERVEISIN, YÖKYÖPELI

Hehei! Kylläpä taas vierähti ilta pitkälle, ennen kuin ennätin blogin pariin. Voi kun sitä toivoo, että olisi enempi aikaa tähän touhuun... Mutta minkäs teet, kun tienaamassakin on käytävä ja vähän muutakin touhua elämään mahtuu. Mutta kurkataanpa vaihteeksi, mitä Instagramin puolella on viikon aikana tapahtunut. Tällästä leppoisaa myöhäisillan matskua. 

Nyt kun meillä on noita koiranpentuja, niin ihan koira-aiheista postaustakin on pian luvassa ja koirakuvia vilistää niin täällä blogissa kuin Instankin puolella. Toivottavasti siellä ruudun takana otetaan koirajutut ilolla vastaan? Koitan kuitenkin muistaa postata väliin jotain koiravapaatakin asiaa, ettei ihan koirablogiksi muututa.


1. Vaaleanpunaiset minitassut. Ikää varpailla vain pari päivää. Ihan mielettömän suloiset, en kestä! 2. Omat tassut verhoiltuna tennareihin. #sotd 3. Päivänasua viime keskiviikon seminaari reissulta Mikkeliin. 4. Kuvio, joka viehättää. Pellavaiset sohvatyynyt marokkohenkisessä kuosissa.

Mitäs tähän alkuviikkoon? Päätin eilen kesälomani ajankohdan! Nyt sitä onkin kuin kissa kuumilla hiilillä, lomaa odotellessa! Mieluusti olisin vetkuttanut päätöstä vielä myöhempään, mutta olosuhteiden pakosta päätös oli nyt tehtävä. Siispä päätetty on. Olen ostanut tällä viikolla kaksi(!) uutta kynsilakkaa ja uuden seerumin tähän pärstävärkkiin. Haluaisitteko näistä postausta?5.  Kotikuva kuistilta kahvihetken päätteeksi. 6. Neri tässä availee ääntään Suomen lätkämatsia varten (jonka lopputulos valitettavasti tiedetään!). 7. Taikan ilme kertoo kaiken - viikonloppu on enempi kuin tervetullut! :D 8. Luovatauko. Pihahommien välissä voi ottaa vaikka torkut kun ihmiset ryystää kahvia.

Eilisen ja tämän päivän aikana pääni on pursunnut ideoita. Harmi vaan, että kovin harvoin noista ideoista on ihan oikeasti toteutettavaksi asti.  Joko ne ei ole toteutuskelpoisia, en osaa toteuttaa niitä tai joku ulkoinen tekijä tyrmää ideat. Saa nyt nähdä, kuinka ideoille tällä kertaa käy? Ainakin asuinspiraatiota on ilmassa, joten olisi mukava saada siitä  kuvia tänne blogiinkin. :)9. Pinkki uutukaiseni. <3 10. Pizzalla herkuttelua... 11. ..ja jälkiruoaksi mustikkapiirakkaa. Nam! 12. Matkamuistoja Jerusalemista. #matkailuavartaa 13. Nerin mondaymoment.

Aamulla on tarkoitus lähteä aamulenkille äitiliinin ja Nerin kanssa. Pitänee siirtyä tuonne sängynpohjalle, että jaksaa aamulla kammeta itsensä ylös ja ulos. Onneksi automatkan voi tällä kertaa vielä nuokkua kaikessa rauhassa. Mies hoitakoon ajohommat. Kauniita unia muruset!

Miten teidän viikko on lähtenyt käyntiin? Entä oliko postaustoiveita?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)