sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

KENKÄKAAPILLA GOES INSTAGRAM 2

Heissan! Kenkähaasteessa mennään nyt jo kenkäpareissa 13-21. Ollaan toteutettu työkaverin kanssa leikkimielistä haastetta, jonka ideana on saada kenkävarastot siistiksi ja samalla läpikäytyä koko arsenaali. Ihan joka päivä uusia kenkiä ei tarvitse jalkaan etsiä, sillä viikonloppu on vapautettu haasteen ulkopuolelle ja uusia kenkiä päivitellään Instaan (omani löytyvät tililtäni @marbemilia) aina maanantaista perjantaihin.

Tässäpä siis omat kenkäni numeroilla 13-21 sekalaisessa järjestyksessä.


1. Nämä ovat täyttä rakkautta! Pikkasen joutu puuhastelemaan näiden eteen ja veikkaakin taas hätyyttämään, mutta nämä on loistavat. Kurt Geiger Miss KG Fleur. 2 (vas.alh). Violetit solkisaapikkaat, tilattu joskus muinoin jostakin. 3 (kesk. alh.). NLY sandaletit. 4 (ylh. oik.). Betty London merkkiset kiilakorkolenkkarit. 5. työkaverilta saadut, wanhat söpöläiset. 6. Sketchersin hyvin hengittävät, "pitsiset" baltsut.


7. Noin kolmen punnan läpökkäät Primarkista, oisko viisi vuotta sitten ostettu, ovat kyllä lunastaneet paikkansa tässä skabassa! Olen läpötellyt näillä tosiaan varmaan sen viisi kesää plus etelänmatkat päälle. Ja nämä vaan jaksaa ja jaksaa. 8. Kurt Geigerin Carvela malliston nahkaiset tennarit. 9. Kiitosket näistä kaunokaisista myöskin työkaverille! Näistä löytyy oma postauksensa täältä. Laitatin näihin hiljattain uudet ulkopohjat suojaamaan alkuperäistä nahkapohjaa sekä kantalaput. Suutari ihasteli puukorkoisia kenkiä ja minä harmittelin, kun niiden historiasta ei ole sen parempaa tietoa. Kyseessä on siis taaskin wanhat kaunokit ja yhdet omista suosikeistani. 10. Ballerinat, ostettu Lontoosta pienestä kenkäputiikista. Helpot ja mukavat peruspopot.

Eli huomenna lähtee taas uusi viikko ja kengät nro 22 Instagramin puolella. Jos aikaisempi postaus aiheesta (sisältää kenkäparit 1-12) on mennyt ohi, pääset tästä postaukseen!


Mitkäs näistä on teidän suosikit? Mukavaa sunnuntaita!


// facebook // instagram // bloglovin' // google+ //

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)