torstai 11. kesäkuuta 2015

KENKÄKAAPILLA GOES INSTAGRAM

Hellurei! Se olisi kuulkaa enää huominen röitä ja sitten tämä nainen jää mammalomalle hauvavauvojen seuraksi. Olen kyllä niin loman tarpeessa. Monta päivää nytten, on väsy painanut ja työt maistuu vähän huonosti. Ehkä yöunet ovat vaan yksinkertaisesti olleet liian lyhyitä, mutta minkäs teet, kun vuorokaudessa on vain määrätty määrä tunteja ja niin paljon kaikkea kivaa tekemistä... Onneksi kohta helpottaa, jipii!

Täällä blogissa on pyörinyt Kenkäkaapilla- postaussarja epäsäännöllisen säännöllisesti. Näissä postauksissa olen yksinkertaisesti esitellyt jotkut kenkäni. Muistatteko, kun hetki sitten kaipailin jotain toimivampaa taktiikkaa kenkävarastoni läpikäymiseen? Onni on kenkiin hurahtanut työkaveri. Hänellä hulluus on tainnut mennä jopa pitemmälle kuin minulla ja kenkiä löytyy varmaan pienen kylän tarpeisiin. Heh. Nyt kuitenkin "haastoimme" toisemme julkaisemaan Instagramissa kenkäkuvia ja sääntönä on, että jokaisena työpäivänä on oltava eri kengät käytössä. Meillä ei ole voittajaa tai häviäjää, tavoitteena on vain saada jokin tolkku missä kenkien kanssa mennään. Tänään oli 12. kenkäpari vuorossa ja vielä jatkuu. Ja vaikka meikäläisellä tuo loma pukkaakin päälle, aion silti kaivella komeroistani kopottimia esiin, vaikka todennäköisesti pyörin lomapäivät lähinnä lenkkareissa ja "crocseissa" kotosalla.

Mikäli innostut seuraamaan touhuamme reaaliaikaisemmin eli Instagramissa, niin löydät minut Instagramista käyttäjänimellä @marbemilia ja haasteen kengät #kenkäkaapilla. Tässä ensimmäiset kaksitoista kenkäparia.

Instagram @marbemilia
Toivottavasti viikko on sujunut mukavissa merkeissä? Tsemppiä vielä huomiseen rutistukseen ja viikonloppuunkin, jos jollain sattuu työhuki siihen.

Onko teillä muuten mitään tälläisiä höpsöjä harrastuksia niinkuin meillä tämä? (Herättää muuten hilpeyttä työmaalla, missä sielläkin on joku kuva napattu. Jotenkaan nuo kaksilahkeiset, joita työporukkamme enemmistö on, eivät oikein ymmärrä jutun juonta...)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)