maanantai 1. kesäkuuta 2015

KUINKA SEURATA BLOGIA?

Pikkuruinen muistutus, miten voit kätevästi seurata blogiani. Tarkkaavaisimmat jo varmaan huomasivat, että linkeissä on tapahtunut pieniä muutoksia. Blogilista lopetti tänään toimintansa, joten nyt voi olla oikea aika hypätä uuteen kelkkaan, jotta pysyt kärryillä blogini tapahtumista (tosin tällä postaustahdilla mukana pysyminen ei taida olla temppu eikä mikään...). Tässä kuitenkin vaihtoehdot:

Bloglovin - Kuplia ja kimallusta

Kuplia ja kimallusta

Bloglovin toimii edesmenneen Blogilistan tapaan. Blogeja voi ryhmitellä aiheittain ja postauksia voi jopa tallentaa itselleen, jolloin ne löytyvät nopeasti uudelleen.
Klikkaamalla yllä olevaa painiketta, siirryt Bloglovin palveluun ja blogini seuraajaksi.


Google+ - Kuplia ja kimallusta

Google+:sta löytyy automaattisesti uudet postaukset kuvan sekä pienen tekstikatkelman kera. Seuraamalla blogia, saat ilmoitukset uusista postauksista suoraan itsellesi. Voit myös antaa plussia, niille postauksille, joista olet tykännyt tai kommentoida niitä. Ja jos oikein tykkäät lukemastasi, voit myös jakaa postauksia vaikka kavereille. Jos haluat seurata blogiani Googleplussan avulla, klikkaa yllä olevaa linkkiä.


Facebook - Kuplia ja kimallusta

Kuplia ja kimallusta löytyy myös Facebookista! Blogin seuraamiseen feissari onkin ihan kelpo työkalu, uudet postaukset tulevat omiin uutisiisi, kun olet tykännyt sivusta. Blogin omalta Facebook- sivulta löydät silloin tällöin myös blogissa julkaisematonta materiaalia ja sille puolelle on suunnitteilla myös "uutta" sisältöä, mm. flashback friday, jolloin linkittelen vanhoja postauksia jne. Tietty uudet postaukset löytyy aina Facebookin puolelta. Voit myös tykätä, kommentoida ja jakaa julkaisuja. Yllä olevasta linkistä pääset suoraan blogin FB-sivulle. ^

Instagram @marbemilia

Instagramista minut löytää käyttäjänimellä marbemilia.  Instagramtilini on ehkä enempi blogini "sivutuote", mistä löytyy hieman muutakin sisältöä kuin mitä blogissa näkyy. Toki blogin puolella pyörii näitä instapostauksia, mutta myös sisältöä, jota ei muuten blogissa vatvota. Tällä hetkellä esimerkiksi on käynnissä työkaverini kanssa kenkähaaste, jossa läpikäymme kenkäkaappiemme aarteita. Nämä löytyvät tililtäni ja ovat tägätty #kenkäkaapilla. Seuratkaahan ihmeessä siis myös ig-tiliäni. Klikkaa yllä olevaa linkkiä ja tadaa! :)
Tässä siis ainakin pari tapaa, miten voit seurata blogiani. Niin ja myös vanha Googlen käyttäjäraati (nimi kuulostaa pahalta, mutta käytännössä liittyessäsi raatiin, liityt seuraajakseni ;) toimii edelleen. Tuo painike löytyy vasemmalta Fb- widgetin alapuolelta! Toivottavasti näistä löytyy jokaiselle se oma ja mieluisin työkalu? Lämmöllä toivotan tervetulleeksi jokaikisen nykyisen ja uuden seuraajan!

Jos teillä on jotain vinkkejä ja toiveita muista blogin seuraamista helpottavista menetelmistä, niin kertokeepa ihmeellä, katson sitten mitä pystyn toiveidenne täyttämiseksi tekemään.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)