torstai 25. kesäkuuta 2015

PUUTARHAN EPÄKESÄ

Kai siitä nyt jo voi puhua - epäkesästä? Huomaan, että ensimmäinen kesälomapätkäni alkaa olla hiipumassa loppuunsa enkä ole vielä ennättänyt kirjoittaa edes lomasuunnitelmista! Ehkä niitä ei ollutkaan, joten mitä niistä täälläkään toitottamaan. Olen viettänyt lomaani kutakuinkin sen mukaan kuin olin ajatellutkin - rennosti. Suurin tehtäväni on ollut koiranpentujen kanssa seurustelu, touhuaminen, niiden syöttäminen ja p**kan (pardon my french) keräily pitkin pihamaata. Ja ah, miten ihanaa se on ollutkaan! Mikään ei ole niin ihastuttava kuin eläinvauva tai lauma niitä.

Koiralasten kaitsemisen lomassa olen saksinut, kitkenyt, leikannut ruohikkoa, nuuskinut ja ihmetellyt. Kotiakin olen vähän koittanut pitää kuosissaan. Ja siitäpä aiheeseen, iski nimittäin toissa päivänä pieni hulluus ja yläkerran oma valtakuntani on kokenut kummia! Ja kun alkuun pääsin, niin toivon vielä (joskus) saavani projektin päätökseen ja laajenemaan muihinkin hulluuskohtausta vaativiin kohteisiin. Oma valtakunta on hankala määritellä, mutta se sisältää vessan, kosmetiikka- ja purnukkavarastoni sekä toimii samalla eräänlaisena vaatehuoneen jatkumona. Tiedän, kuulostaa to-della oudolta!

Kun kuitenkin nämä kaksi viikkoani sateesta, tuulesta ja mistä tahansa sääilmiöistä huolimatta, olen viettänyt pääosin ulkosalla, ajattelin ihastuttaa teitä näillä riemukkaasti (not) rehottavilla puutarhani antimilla. Ei voi kukkaloistosta juuri puhua. En satsannut tänä vuonna juuri lainkaan kesäkukkiin, koska pennut hoitaisivat nekin ainakin yhtä tehokkaasti kuin jatkuva sade. Perennojen kukinta tuntuu olevan myöhässä ja uudet istutukset piti suorastaan aidata - koska pennut. :D Mutta ihailkaa tästä. Ja huomatkaa, miten nurmikko rehottaa ja kuinka tuosta koirasta on kehkeytynyt taitava linssilude! Kas kun yhtään pentua ei sattunut taustalle palloilemaan, vaikka koko kööri kipitti kummissaan mukana... :DHuomenna on sitten jo perjantai. Huomenna ainakin FB:n puolella taas vanhaa postausta luvassa flashbackfriday hengessä. Pitäkääs hauskaa ja nauttikaa säästä.... eh.

2 kommenttia :

 1. Tää kesä (mikä kesä?) on ollut niin tuulinen, kylmä ja sateinen, etten ole edes ns. kesäkukkia laittanut. ne ois vaan lentäny tuulen mukana :D. Ainut ilo on ollut juurikin kukkivat puut ja pensaat. (juhannusruusun kukintaa odotellen).

  Teiilä on niin kivan näköstä siellä ja voi ne koira-vauvat owwwww!!! <3

  http://www.lily.fi/blogit/baboons-bubble

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miun juhannusruusu tuskin kukkii tänä vuonna lainkaan? Vanhat oksat näyttää kuolleen ja juuresta työntyvät uudet tulokkaat tuskin kukkia tekee, tiedä häntä. Kiitos ihanasta kommentistasi. <3

   Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)