keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

SULOINEN KESÄKUU

Moikka vaan! Taas on kuukausi vaihtunut uuteen. Kesäkuu on kai virallisesti kesä, vaikkei vielä ihan helteistä olla päästykään nauttimaan, mutta jospa pikkuhiljaa päästäisiin nauttimaan entistä lämpimämmistä päivistä? Reilun viikon päästä alkaisi myös kesäloman eka osa ja olisihan se kiva, jos olisi lämmintä.

Koko kevät on mennyt osittain harmaissa tunnelmissa, sillä suru-uutisia on mahtunut helmikuusta lähtien jokaiseen kuukauteen, viimeisimmät niistä sunnuntaina. Elämä tuntuu tällä hetkellä hieman epäreilulta ja jotenkin turhaltakin. Toisaalta näiden ikävien tapahtumien myötä ymmärtää entistä selvemmin, että elämää on todellakin elettävä ja siitä on voitava nauttia silloin, kun se vielä on mahdollista. Miksei siis voisi matkustella, ostella asioita ja tehdä niitä juttuja, joita mieli tekee? En nyt tarkoita, että koko omaisuuden myyminen ja ulkomaille muuttaminen on oikea ratkaisu, vaikka voihan sekin jollekin sopia. Monesti elämästä kuitenkin puuttuu tietynlainen spontaanius ja kyky elää ja olla hetkessä, pelätään ja murehditaan huomista sekä mietitään, mitä muut ovat mieltä. Toki meillä jokaisella on omat mieltymyksemme ja arvostamme eri asioita. Toisten mielipiteillä varsinkaan ei pitäisi olla merkitystä, se on sinun elämäsi! Huomista on turha murehtia ja onpa vielä muistettava, että koskaan et tiedä tuleeko huominen...

Nautitaan tästä päivästä ja odotetaan huomista innolla, kaikesta huolimatta. Eletään täysillä ja tehdään unelmista totta - huomenna voi jo olla liian myöhäistä.

Itse toteutin yhden monista unelmistani, siihen palataan vielä myöhemmin, kun mieli on vähä aurinkoisempi. En halua mustata teidänkin iltaa huonolla miellelläni.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)