keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

ULKONA SYÖMÄSSÄ

Molskis ja loiskis! Ei muuten sillä, että olisin vielä uskaltanut tänä kesänä uida, mutta ihan muuten vaan. On tosin eka lomapäivä, ettei ole satanut - VIELÄ. Niin kylmäkin on, että pitkiä kalsareitakin on ollut ikävä. Mikä tätä Suomen kesää oikein vaivaa?

Noh, kelit on mitä on, eikä niihin juuri itse voi vaikuttaa kuin toivomalla parasta. Palailtiin äsken pentulauman kanssa eläinlääkäriltä pentutarkastuksesta, missä oli pienistä tietysti kovin jännää. Taisi olla itsestänikin vähän jännää, koska huomasin pidättäväni hengitystäni aina kun pikkuisten sydänääniä kuunneltiin. Heh. Nyt on joka iikka tunnistusmerkitty ja valmiina rekisteröitäväksi. :)Ajattelin tänään laittaa teille kuvia eiliseltä illalta. Käytiin ulkona syömässä vanhempieni kanssa ja juhlistettiin samalla äitiliinin toissapäiväistä syntymäpäivää. Ja vaikka oli kylmä, piti tietty tälläytyä mekkoon, kun kerta tilaisuus sille tuli. Onneksi itse ruokailu kuitenkin oli sisätiloissa, sillä muussa tapauksessa saattaisin vieläkin olla syväjäässä.

Ruoka sitä vastoin oli niin herkullista. Päätin poiketa mukavuusalueelta ja valita ainaisten kala- tai kana-annosten sijaan jotain yllätyksellisempää ja valitsinkin listalta tofuvartaan. Lisukkeena annoksessa oli lämmintä perunasalaattia, tzatsiki-majoneesia ja porkkanakohokas.  Tämä oli taas näitä en ole koskaan- juttuja, sillä ruokalautaseltani ei ole aiemmin tofua löytynyt, ehkä jotain jäätelöä oon syönyt, mutta sitä ei kai lasketa? Annos oli nätti ja koko juuri passeli meikäläiselle. Ja hyvää oli, taitaa nälkä tulla annosta miettiessä... Kaiken kaikkiaan kaikki olivat tyytyväisiä omiin annoksiinsa ja masut tulivat ruokituksi.
Pari sanaa asusta. Valitsin simppelin, arkikäyttöön sopivan mekon ja vaaleita sävyjä sen kaveriksi. Koko asuhan lähti kengistä, joihin olen täysin hurahtanut. Tilasin nämä muutaman viikon takaisiin ylioppilasjuhliin (siitäpä asusta ei sitten omaan kameraan kuvaa tullutkaan, pah) ja nyt tuli taas tilaisuus käyttää niitä. Huimista koroistaan huolimatta, hyvät kengät kävellä ja olla pitempikin aika. On se vaan jännä, miten on hyviä kenkiä ja sitten on niitä huonoja... Kenkien kaveriksi valikoitui tietty Pashli ja ainakin itsestäni näyttää, että nämähän on parhaat kaverit keskenään! Takki taas on muutaman vuoden takainen hankinta ja "löytyi" komeron perukoilta. Nyt tuota kuvaa katsoessani huomaan, että olisi voinut tuohon naamatauluunkin vähän panostaa, mutta ehkä ensi kerralla sitten. Tukasta parempi kuva alempana, jos sellainen kiinnostaa. Takki Vila // Mekko me&i // Laukku Philip Lim Pashli Mini // Kengät Kurt GeigerTein muuten tässä joku aika sitten pieniä viilauksia blogin sivupohjaan, mutta näyttää siltä, että palaan pian entiseen. Viilauksen kohteena oli kuvien näyttötapa eli kuvien pitäisi olla tekstin levyisiä ainakin uudempien postausten osalta. Samalla kuitenkin uusistakin kuvista on alkanut tulla epätarkkoja, vaikka kaikki muut speksit ovat ihan ennallaan. Pöh. Seurailen nyt hetken aikaa tilannetta ja katsotaan, muutanko vanhat asetukset takaisin.
Kerkesinkin tuolla postausken alussa manailla tuota sadetta ja kesken kaiken oli juostava pihamaalta läppäri kainalossa sisätiloihin. Joo, sadehan se taas ilahdutti lomalaista! Niin mälsää...

Jokos teillä on juhannussuunnitelmat tehty? Entäpä haluaako joku sanoa jotain asusta, ruoasta - tai jostakin... aina saa sanoa ja kysyä, tykkään siitä kovin. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)