maanantai 8. kesäkuuta 2015

UUSI LAUKKU - PASHLI MINI

Tässä se nyt on. Laukku, jota olen teiltä kohta viikon verran piilotellut. Eihän tässä näin pitänyt taaskaan käydä, mutta pääsipä vaan käymään. Kuten monet, monituiset kerrat aiemmin ja varmaan tämän jälkeenkin. En ollut mitenkään suunnitellut laukun hankintaa, en edes alunperin pitänyt laukun trapeze mallista. Kunnes tässä hiljakkoin näin laukun pienen tauon jälkeen Instagramissa ja kaboom! Se iski tajuntaan salaman lailla ja se oli menoa... Tähän tarvittiin vain oikea väri, aika pelottavaa. Virallinen väri on white peach.

Mutta tässä se on 3.1 Philip Lim Pashli Mini!


Olen nyt ilmeisesti hurahtanut näihin pienempiin laukkuihin, mutta varsinkin kesäaikaan ne ovatkin paljon näppärämpiä kuin isot kaimansa. Miksei ympäri vuodenkin, pienempi koko karsii hyvin tarpeettoman tavaran kantelun. Vähän samalla tavalla olen hullaantunut nyt noihin omenapuun kukkiin ja tänään pitikin kuvata Neriä puun juurella Se vain ei ollut oikein kuvausfiiliksissä ja saldo jäikin aika mitäänsanomattomaksi.

Pashlin mukavuuksiin kuuluu, että sitä voi mielensä mukaan kantaa joko kädessä lyhyistä kantokahvoista tai olalla/olan yli irrotettavasta hihnasta. Olenkin jo pitkään liputtanut monikäyttöisten laukkujen puolesta. Toissa viikonloppuna ylioppilasjuhlissa mukanani kulkenut Furlan Metropolis sopi kyllä asuun kuin nenä päähän ja on kaunis kuin mikähän, mutta tuon tuosta huomasin hapuilevani sitä lyhyttä hihnaa. Pashlissa ne on ja uu, olen niin ihastunut tähän veskaan - silti unohtamatta sitä pitkää hihnaa, mikä jättää kädet vapaiksi vaikkapa shoppaillessa.

Pieneksi laukuksi tämä vaikuttaa yllättävän tilavalta. Halutessaan laukkua voi säätää pienesti vetoketjujen avulla, mikä myös vaikuttaa laukun tilavuuteen. Toki nuo vetskarit vaikuttavat myös laukun ulkonäköön. 

Tämä väri sai leukani loksahtamaan ja sydämeni sykkimään tälle laukulle. Kuvat eivät aivan tee oikeutta värille, mutta aika lähellä totuutta kuvat mielestäni ovat. Kesä tekee ihmeitä, sillä toisena vaihtoehtona olisi ollut vaalea beige - feather - mutta tämä vei kyllä voiton lopulta ihan 6-0. 

Ainoa miinus on nuo metalliosat, kun enempi kullanväristen ystävä olen. Toisaalta kun kyseessä ei ole kirkas hopeinen vaan enempi tuollainen tumman harmaa, on tämä miinuspuoli melko mitätön. Ehkä väriin ei kultaiset oikein kävisikään, ruusukultaiset ehkäpä, mutta näillä nyt mennään. 
Mitäs sanotte, miellyttääkö vaikosta eiköstä?

2 kommenttia :

  1. NICE!!! Mäki oon nyt jotenkin noitten pienten kannalla. Just se helppous ja söpöys!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Indeed. Taitaa olla tämän hetken muoti-ilmiö , mutta jotenkin se vaan sopii kesään! :)

      Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)