tiistai 23. kesäkuuta 2015

UUTTA KUTREILLE - OSA 2


Nyt kun elämäni pahimmasta hiuskriisistä on kulunut muutama kuukausi, olen alkanut taas kiinnostua hiusten laittamisesta. Pakkohan tämän kanssa nyt on elää, joten turha kai sitä on jäädä murehtimaan - satunnaista haikailua pitkään lettiin ei lasketa. Haha. Kirjoittelin kotimaisen Four Reasonsin Heat stylerista ja Freezerista aiemmin jo täällä ja nytpä seuraakin niitä käyttökokemuksia, koska niitä silloin kaipailtiin. Uutena purtilona tähän kolmen koplaan on ilmestynyt Argan beauty serum.

Kaikkein ihastunein näistä kolmesta, olen tuohon hoitavaan seerumiin. Sitä voi käyttää kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja se tekee hiukset ihan tosi pehmeiksi. Koostumus on kevyt ja riittoisa, meikäläisenkiin pehkoon riittää pari-kolme painallusta pumppupullosta. Pikkuruinen miinus vahvasta tuoksusta, joka tosin hälvenee melko nopsaan pois. En vaan voi addiktiolleni mitään, kaikki hiuksiin jätettävät ja hoitavat suihkeet, seerumit ja muut tökötit vaan ovat niin ihania. (Vaikka ei oikeesti läheskään kaikki aineet sovi meikäläisen pehkolle.)
Heat styler. Lämpösuojaa olen suihkinut kuontalooni ennen föönausta. Tämän vaikutustahan ei varsinaisesti tässä ja nyt huomaa, joten tuotteen toimivuutta en nyt ala tässä ruotimaan. Tuoksu on hyvä ja pumppupullo yllätti positiivisesti, yhdellä painalluksella tupsahti hienojakoinen ja runsas suihkaus. Eli peukutan tätä.

Freezer. Olen ihan tosi surkea käyttämään muotoilutuotteita, joten montaa kertaa en ole tähän purkkiin tarttunut. Sopii kuitenkin viimeistelyyn ja ainakin omille kampauksilleni antanut tarvittavan pidon sekä kiiltoa. Hiukset eivät myöskään klimppiinny ja koveta koviksi koppuroiksi, kuten joitakin lakkoja käyttäessä. Ihana tuoksu! Harmittava sattuma tässä oli se, että jo toisella käyttökerralla pumppu oli ilmeisesti tukkeutunut. Huuhdeltuani lämpimällä vedellä toimi taas entiseen tapaan. Olisin myös toivonut hieman hienojakoisempaa suihkua, kuten lämpösuojassa. Muuten ihan peukun arvoinen tuote tämäkin.

Olikos teillä omia suosikkeja tässä tuotesarjassa?
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)