keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

NERI 10 VUOTTATänään on Nerin, ainoan oman koirani syntymäpäivä! 10 vuotta, uskomatonta! Eli seuraa kuvatykitystä karvaisen rakkaani kunniaksi. Paljon on Nerin kanssa 10 vuoden aikana ehditty kokea. On ollut hyviä hetkiä ja huonoja hetkiä. On ollut muuttoja, ongelmia Nerin terveyden kanssa, ero pitkästä ja melko myrskyisästä parisuhteesta, uusi suhde ja "uusioperhe", muutto maalle ja vaikka sun mitä. Pitkä taival on meillä yhdessä takana, mutta päivääkään Nerin kanssa en vaihtaisi pois. Parempaa koiraa en olisi voinut haaveilla saavani. Jos joku koira osaa lukea ihmisen ajatukset ja ymmärtää puhetta, täytyy sen olla Neri. 

Toivon, että meillä on vielä vuosia yhteistä taivalta jäljellä. Onneksi Neri on kovin nuorekas ja hyvässä kunnossa - niin mieleltään kuin fysiikaltaankin. Nuoruusiässä koetut terveysongelmatkin ovat muistona menneisyydessä, joten sinällään ehditään vielä kokea yhtä sun toista yhdessä. Kaikki postauksen kuvat ovat tässä lähiaikoina napsittuja, poislukien tietty nuo pentuajan kolme kuvaa. Eli niistäkin voi jotain päätellä. :)

Hieman harmaata kasvoihin on jo ilmestynyt, mutta hyvin vähän 10-ikävuoteen nähden. Alimmat kuvat tältä illalta. Meillä ei yleensä varsinaisesti "juhlita" koirien syntymäpäiviä, tuppaavat useimmiten unohtumaan kokonaan, mutta jotain pientä ylimääräistä herkkua on saatettu päivänsankarille antaa. Pyöreiden vuosien kunniaksi pyöräytin kuitenkin kakun, joka oikeasti on ihan normi lihakasvisruoka kakunmalliin tarjoiltuna. Päällä tököttää dentastix ja lautasella muita "koristeita". Synttärisankari odottaa kakkuaan kuola valuen...

Onnea rakas Neri! <3

Hyvää alkanutta heinäkuuta teille lukijoille! 5 kommenttia :

 1. Suloinen koira sinulla. :) Meidänkin koira on parin vuoden päästä jo kymmenen. Nopeasti on aika mennyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Kyllä aika menee niin nopsaan hyvässä seurassa, että ihmeeltä tuntuu. Hei ja nimpparionnea, nimikaima! ;)

   Poista
 2. Kiitos, kiitos. Onnittelut sinullekin. :)

  VastaaPoista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)