torstai 16. heinäkuuta 2015

TEEHETKI

Eilen poikkesin normaalilta työreitiltäni Savonlinnan ohitustieltä keskustaan. Kyydissä istui äitiliini, jonka kanssa suuntasimme pikaiselle teehetkelle Cafe Alegriaan. Ihana, idyllinen kahvila aivan keskustassa vanhan koulun tiloissa. Kahvilan valikoimista löytyy vaihtoehtoja luomusta erikoiskahveihin ja myös erityisruokavaliot on otettu hienosti huomioon. Tarjolla on myös kevyitä lounaita. Kahvilassa valitsee olohuonemainen, leppoisa tunnelma ja kesäaikaan löytyy myös terassi, johon ilta-aurinko paistelee lämpöisesti. Halutessaan voi lueskella runoja tai vaikkapa ihastella (ja ostaa) vanhoja astioita, jollaisista herkut myös nautiskellaan. 

Paikka ansaitsisi enempi ja parempia kuvia, mutta kamera tietysti uupui matkasta ja kiirekin oli seuraaviin menoihin. Mutta Savonlinnassa liikkuvat, kurvatkaapa keskustan pääkadulta Puistokadulle ja tutustukaa Cafe Alegriaan!

Cafe Alegria: Puistokatu 3, SavonlinnaOnkos paikka tuttu? Entäpä mitäpä sanotte meikäläisen rytkyistä?

Hei huomenna on jo perjantai, tsemppiä murut!


4 kommenttia :

 1. Oon käyny tuolla joskus siskon kanssa, kiva paikka. Ja tänä kesänä kävin eka kertaa Lettukahvila Kalliolinnassa, se vasta olikin kiva paikka :)
  -Mimmu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, lettukahvilassa pitäsikin käydä! Sieltä saa varmaan lettuja...? Nam! :)

   Poista
 2. Lettujahan sieltä saa, erilaisilla täytteillä :). Voitas tehdä sinne treffit joku päivä!?
  -Mimmu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kuulostaa hyvältä! Molemmat siis, olkaamme yhteydessä, niin sovitaan tarkemmin. :)

   Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)