keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

VENEILEMÄSSÄ

Toissa lauantaina avattiin veneilykesä. Eipä ole paljon tarennut aiemmin vesille lähteä, eikä juuri sen jälkeenkään. Veneessä on ihan mukavaa kun sää on lämmin ja voi nauttia hytisemättä maisemista, järvituoksusta ja tietty auringosta. Jos veneily vaatii toppatakkia, niin silloin tämä nainen jää mieluummin rannalle. Niinkuin nyt. Sopiva aamu masentaa itsensä näillä kuvilla ja sillä, mikä näkyy ikkunasta ulos katsomalla...

Tänään on tarkoitus lähteä juhlistamaan kotikaupungin syntymäpäiviä veikan ja mahdollisesti serkkuporukan kanssa, joten parempi sää tänne heti! Vesisateessa ei ole mielestäni riittävästi eksotiikkaa terassilla istuskeluun ja skumpan nauttimiseen. Tai jos joutuu miettimään, tuliko valittua ruokalistalta sittenkin keitto...?


Mutta venereissuun. Vaikka ajeltiin hissukseen samaa reittiä kuin niin monet kerrat aiemminkin, niin en voinut olla ihastelematta kaunista luontoa. Nautinkin juuri eniten hiljaisesta vauhdista, jolloin ennättää katsella ympärilleen, napsia vaikka kuvia ja hyvällä tuurilla bongata Saimaan norpan. Tällä kertaa ei norppaa kyllä bongattu, mutta pari kertaa olen otuksen onnistunut näkemään. Hauska ilmestys isoine, tummine silmineen. Parasta Saimaalla, kauniiden maisemien ohella.

Jännästi se ihminen muuttuu. Nuorempana vauhti oli se juttu. Se kun tuuli ottaa hiuksiin ja vaatteisiin. Kun maisemat vilistävät ohi. Nyt sitä nauttii juuri päinvastaisesta.


Mitenkäs te vietätte lämpimiä kesäpäiviä? Kuulisin mieluusti.2 kommenttia :

  1. Täällä meren äärellä ei ole ollut lämpimiä kesäpäiviä :D Alan kohta jo luopua toivosta ja siirtyä odottelemaan Joulua!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, älä vielä menetä toivoa! En halua talvea! Eikös elokuusta ole ennustettu parasta kesäkuukautta?? :)

      Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)