lauantai 15. elokuuta 2015

AAMUN AJATUKSIA


Herätessäni tänä aamuna olin varmaan ampiaistakin äkäisempi. Olin toivonut, että saisin nukkua hieman pitempään nyt viikonloppuna eikä suunnitelmaan todellakaan kuulunut, että heräisin 6.15 niinkuin viikolla joudun heräämään. Pentu oli kuitenkin sitä mieltä, että on aika muulle kuin nukkumiselle... great!

Keitin kahvia, kävin puutarhasta hieman vadelmia ja viinimarjoja jugurtin sekaan. Laitoin voileivälle maailman parasta graavilohta (jonka valmistaa meijän isi) ja otin hörpyn appelsiinimehusta, jota olin eilen ostanut, kun ei ole tullut ostettua sitä todellatodella pitkään aikaan. Piti ihan pysähtyä. Suu kääntyi hymyyn. Niin raikasta ja hyvää! Ja sitä parasta lohta ja tuoreita marjoja omasta puutarhasta! Varsinainen herkku aamupala. Kyllä tästä tuli hyvä päivä kuitenkin.

Samalla selailin uusinta Trendiä, jonka hetken mielijohteesta ostin samaiselta kauppareissulta. Totesin syksyn trendikkäimpien vaatteiden ja asusteiden kohdalla, että "hei, miultahan löytyy tuo, tuo ja tuo jo valmiina". Kätevää! Myös Maria Veitolan kolumni (Trendi 8/15, s. 12) omien tunteiden avoimesta kertomisesta ja kieltäytymisestä kenenkään ovimatoksi, sai minut nyökyttelemään ja toteamaan, kuinka oikeassa nainen onkaan. Päätin, että tästä eteenpäin koitan käyttäytyä omassa elämässäni enempi sen mukaisesti. Liian helposti sitä vaan tyytyy hiljaa siihen, mitä on. Ei ole pakko hyökätä huutaen tai tyytyä mököttämään (johon itse yleensä syyllistyn), kissan voi nostaa pöydälle myös tyylillä. 

Näiden oivallusten myötä kiukkuisissa fiiliksissä alkanut viikonloppu muuttui paremmaksi kerta rysäyksellä. Alan siivota hyvillä mielin. Toivottavasti myös teidän päivä on lähtenyt mukavasti käyntiin?

Käykäähän osallistumassa arvontaan, vielä on osallistuisaikaa jäljellä!
Joko luit eilisen postauksen Inga Fashionista? Tänään showroomilla avoimet ovet klo 14:ään asti!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)