tiistai 18. elokuuta 2015

AND IT'S TUESDAY

Huhhuh, on vasta tiistai. Olin jo ainakin keskiviikossa, kunnes totuus paljastuikin muuksi. Olen tehnyt torstaista lähtien hieman normaalia pidempiä työpäiviä ja matkoineen päivineen se on tarkoittanut 11+ tuntisia päiviä. Vielä ensi viikko tällä aikataululla olisi paahdettava... On kyllä pakko myöntää, että näiden päivien jäljiltä sitä on aikalailla älyllisesti seis kun olen kotona. Pahoitteluni siis teillekin lukijat, jos taso laskee entisestään ja höpöttelen outoja.

Nyt oli kuitenkin tultava julistamaan arvonnan voittaja. Osallistujia ei nyt ollut monen monta, mutta näin tällä kertaa. Kauniit kiitokset kuitenkin teille, jotka osallistuitte ja mukavaa, että jaksoitte kommentoida. Pidän kommenttinne mielessä ja toivon, että jatkossa blogini olisi entistä mieluisampi. Yksi kommentti koski kuvien hidasta latautumista ja toivoisinkin kommentteja myös muilta, onko teillä muilla samaa ongelmaa? Pienennän kyllä kuvia aina rutkasti, mutta varsinkin hitaammilla yhteyksillä, voi kuvien latautuminen silti olla aikaavievää. 

Arpaonni suosi arvonnassa Teijaa. Laittaisitko sähköpostiini (kupliajakimallusta(at)gmail.com) osoitteesi, niin saan korun lähtemään luoksesi?

Nyt on pakko jaksaa vielä vähän ulos hengittelemään ulkoilmaa, kun koko päivä on vierähtänyt toimistossa tai autossa... Tsemppiä loppuviikkoon!
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)