keskiviikko 5. elokuuta 2015

DEVIL WEARS PRADA ?Odottelen tässä, milloin sarvet alkavat kasvamaan päähän, hehheh. Piru oli kyllä tässä alkukesän aikana irti, sillä hukkasin toiset aurinkolaseistani. Onnistun hukkaamaan paljon asioita. Etsin laseja kissojen ja koirien kanssa kotonta ja kyliltä tuloksetta. En tasan voinut käsittää, mihin ihmeeseen lasit oli joutuneet. Sapetti, sillä ei Guessin lasit ihan ilmaiset kuitenkaan ole ja olihan ne mieleiset kaikin tavoin.

Viimein luovuin toivosta ja totesin, että tarvitsen uudet. Aviatorit eivät vaan käy kaiken kanssa varsinkaan kun niissä on pinkit peililinssit. On tilanteita, joissa silmilleen haluaisi hillityt mustat tai tummat sangat ja linssit. Niinpä sitten eräänä perjantaina tilaus lähti vetämään ja seuraavalla viikolla sain noutaa nämä Pradan aurinkolasit pakettiautomaatista. Tavaroiden hukkaaminen on kallista...
Huomautus itselle: näitä ei sitten hukata! Aurinkolasien tilaaminen netistä on aina aika jännää puuhaa, varsinkin jos ei laseja ole aiemmin jossain sovitellut. Sitä ostaa vähän kuin sian säkissä, mutta onneksi tälläkin kertaa vältyin palautusrumbalta ja lasit sattuu tähän naamavärkkiin. Näissä on hieman vahvemmat pokat kuin edeltäjissään ja enempi kissansilmäefektiä, mutta passaa mulle.

Olettekos ostaneet aurinkolaseja netistä onnistuneesti?

PS. Kateissa olleet lasitkin löytyivät parin päivän jälkeen uusien saapumisesta. Hyvään jemmaan olivat joutuneet ja aivan puolivahingossa löytyivät. No, nyt on aurinkolaseja. Miten se aina meneekin näin...?


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)