perjantai 14. elokuuta 2015

ILTA INGAN SHOWROOMILLA


Tiistai iltana tapahtui jotain mukavaa, josta nyt teille kerron. Instagramissa tiliäni seuraavat ovat jo saaneetkin pieniä "vinkkejä" tästä, jokos sinä muuten seurailet? Enivei, olimme parin ystävän kanssa viettämässä private shopping iltaa Inga Fashionin showroomilla Savonlinnassa.


Inga Fashion tuo ranskalaisia naisten vaatteita maahan, jälleenmyy niitä ja järjestää vaatekutsuja kodeissa sekä työpaikoilla. Toimintaa yrityksellä on ympäri Suomea, mutta tukikohtana toimii tosiaan Savonlinna, josta löytyy toimiston lisäksi showroom. Valikoimasta löytyy paljon luonnonmateriaaleja, kuten villaa ja kashmiria (#iloveit), vaatteita monenlaisiin tyyleihin sekä kaiken kokoisille. Mallistot vaihtuvat tiuhaan ja erät ovat pieniä. Niinpä asiakkaat saavat yksilöllisiä, laadukkaita vaatteita ja vieläpä kohtuulliseen hintaan. Esimerkkinä syksyn uutuusmallistoon kuuluvat villakashmirneuleet irtoavat kaikki noin 8-kympillä. Arvatkaapa oliko meikäläisen vaikea pitää itsensä kurissa niiden suhteen? Niin pehmeitä, kauniita, lämpimiä ja väreissä oli, mistä valita...

Kiinnostaisiko hieman erilainen shoppailukokemus hyvien ystävien kesken? Showroomille on mahdollista päästä tutkailemaan ja shoppailemaan omalla porukalla sopimuksen mukaan. Rohkeasti vaan ottamaan yhteyttä Ingan ihanaisiin tyttöihin ja kavereita koolle kokoamaan! Private shopping ilta on mahdollinen kenelle tahansa ja mielestäni pikkukaupungin asukkaille piristävä ja erilainen juttu - vähän maistiaisia isosta maailmasta kuplajuomineen. Paitsi että vaatteita saa katsella ja sovitella rauhassa sen oman porukan kesken, saat myös asiantuntevia neuvoja itsellesi sopivista vaatteista, väreistä jne. Ok, voit saada noita neuvoja myös perinteisissä vaateliikkeissä, mutta rohkenen väittää, että vaateliikkeiden myyjillä on hieman toisenlainen myyntitaktiikka loppuviimeksi... Mitään ei siis myydä sinulle väkisin, ostopakkoa ei ole. Tosin voi olla vaikea lähteä tyhjinkäsin kaikkien niiden ihanuuksien luota! Minen pystynyt...Oli ihan älyttömän hauskaa, mukavaa ja mielenkiintoista. Kiitokset Ingan tytöille, että mahdollistitte meille mukavan illan ja otitte lämmöllä vastaan. On helppo suositella teitä muillekin.

Syys- ja talvikaudella showroomilla muuten järjestetään myös kaksipäiväisiä avoimien ovien päiviä. Ensimmäiset avoimet ovet ovat tänä viikonloppuna! Perjantai ennätti mennä jo, mutta huomenna lauantaina ovet ovat auki klo 10-14. Suosittelen paikalle menemistä kyllä lämpimästi!

Lisää Ingasta voit lukea heidän nettisivuiltaan täältä. Voit seurata uutisia Facebookissa sekä Instagramissa @inga_fashion.

Inga Fashion Showroom: Olavinkatu 41 M 2, Savonlinna (Miljoonatalon takana)

Postaus toteutettu yhteistyössä Inga Fashionin kanssa.

2 kommenttia :

  1. Ei vitsi että ärsyttää kun en päässyt!! :( näyttää niin siistille :) hyvä että olit tyytyväinen!

    VastaaPoista
  2. Ei vain näytä vaan oli niin siistiä! :) Jos vaan tilaisuus tulee, niin kannattaa käväistä liikkeellä. Tänäänhän siellä olis ne avoimet ovet klo 14:n asti, että eikun töpinäksi! ;)

    VastaaPoista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)