tiistai 25. elokuuta 2015

KAAOSTEORIAWuhuu! On tämä sangen kummaa, tämä elo. Eletään jo elokuun loppua ja lämpötila ulkona on pehmyt ja lämmin kuin linnunmaito, kello on pian yhdeksän. Kukat kukkii enempi kuin koko kesänä tähän asti. Söin tänään Lipsi mehujään ja tunnelmoin menneitä vuosia - näitä syötiin jo penskana. Siitä on muuten... kauan. Iski taas tuo ikä aika reilusti päin naamaa, mutta mitäpä siitä, numerohan se lopulta vain on. Asenne ennen kaikkea. Tästä ei tule romaania vaan ihan pikainen katsaus mielenpäällä oleviin juttuihin. Eilen töistä palattuani alaovellamme odotti kuvan hyllykkö. Rakas naapuri oli sen toimittanut kotiin asti. Nyt tässä koko viime viikon tehtyäni pitempiä työpäiviä, ovat illat menneet lähinnä möllöttämiseen ja aikaansaannokset olleet olemattomia. Tänään sain töistä kotiin päästyäni kuitenkin  virtapiikin ja laitoin vaatehuoneessa hyrskynmyrskyn ja tein tilaa uudelle tulokkaalle. Siinä vaatekasojen keskellä mietin, että kaikki tiet tässä huushollissa vievät kaaokseen. Voi kun se naapuri olisi lähettänyt myös henkilökohtaisen järjestelijän hyllyn mukana -  tilanne vaatehuoneessa on (jos mahdollista) entistäkin kaoottisempi. Kun yhden asian saa tehtyä ja mieleiseksi, huomaa kymmenen muuta epäkohtaa... Vähän kyllä nolottaakin tuo kuva, mutta siinäpä sitä elämää näkyy.

Yksi kuva "läpikäymättä". Pähkinät keittiönikkunan läpi siivilöityvässä aamuauringossa. Muistanette, että olin lauantaina hyvin onnellisella mielellä? Sama jatkui myös sunnuntaina ja tuo pähkinäkuva on vaan niin nätti kaikkine valoineen ja varjoineen. Pähkinöihin liittyen tulossa myös postausta ihan lähipäivinä.

Nyt kun riehuin aikani tuolla vaatehuoneessa, olenkin ihan valmis jo saunaan ja kohta yöpuulle. Aamulla taas kuuden jälkeen ylös, ennen seitsämää tienpäälle ja ilta kuuden jälkeen kotiin. Onko se sitä oravanpyörää?

Miten teillä viikko on käynnistynyt?


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)