lauantai 22. elokuuta 2015

LAINEILLA & PIKNIKKII
Mikä ihana lauantai! Suuntana Saimaa, sen kauniit maisemat ja leppoisat tuulet ja laineet. Eväinä kylmälaukussa kylmää juomaa, kanafetasalaattia ja köyhiä ritareita itsetehdyllä mansikkahillolla. Mukana oma kulta ja pari luppakorvaa. Ja kuin kruununa kaikelle tälle, mitä parhain ja lämpimin sää.

Jos olikin rankempi työviikko, niin tämä viimeistään sai kyllä unohtamaan sen. Jee!


Päädyttiin kauniiseen ja salaiseen piilopaikkaan, jossa nautittiin eväät. Koirat läträsivät vedessä, tuo ylemmän kuvan pikkuinenkin innoissaan hyppeli vedessä, vaikkei ihan uimasilleen tohtinutkaan.

Ihan kesän parhaita hetkiä ja reissuja. En nyt mahda tälle hehkutukselle mitään, on vaan ollut niin hyvä päivä. Näistä pienistä jutuista on hyvä olla onnellinen.

Hyvää fiilistä oli luomassa jo eilen illalla naapurissa vietetty tyttöjenilta. Vaate-esittelyä ja sovittelua, hyvää ruokaa, hiukan skumppaa ja hemmotteleva sauna ja parasta seuraa. Ihan mahtavaa!

Nautitaan nyt tästä illasta vielä. Meille se tarkoittaa pian saunaa, ehkä pientä purtavaa vielä ja rentoa oleskelua. Nautitaan näistä pienistä jutuista! Ihanaa iltaa, nautitaan elämästä! ❤️

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)