sunnuntai 2. elokuuta 2015

LOMA 2.0

Lomalainen täällä, moi. Tässä kohtaa lomalainen tuntuu olevan synonyymi laiskalle bloggaajalle. On ollut kiire - rentoutua, haha. Ei vaan, ihan oikeasti takana on jotenkin erinomainen viikko. Ei mitään erityistä vaan ehtaa lomailua. Mieskin raaski pitää viikon loman. Pientä erityisyyttä viikkoon toki toi Suomessa lomaileva veljeni sekä keskiviikkoiltana vietetty serkkuilta. 

Mitäs  muuta? Pakastin (ja massu) on saanut täytettä metsänantimista. Puskat ovat pullollaan metsämansikoita ja mustikoita. Onnistuin saalistamaan myös pienen annoksen lakkoja, muistais nyt vaan ostaa leipäjuustoa niiden kaveriksi! Olen varmaan jankannut kyllästymiseen asti, että metsässä mieli lepää ja niin edelleen, mutta sanonpa sen taas kerran. Menkää metsään!

Yhtenä aamuna oli jopa niin lämmintä, että uskaltauduin aamupalalle ulos. Voi autuus! Olen myös kerännyt kukkia, valokuvannut ja nauttinut olostani syömällä marjoja suoraan puskista, herkutellut letuilla ja marjapiirailla, juonut viiniä. Nukkunut. Siivonnut, puuhannut pihalla.

En kaipaa tämän kummempaa. En kaipaa varsinaisesti minnekään tai mitään erityistä. Riittää, että voi viettää aikaansa haluamallaan tavalla ilman kiirettä. Ne on ne pienet asiat. ❤️


Toivottavasti teillä on ollut rentouttava viikonloppu? Hei ja niin, elokuukin alkoi jo.
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)