maanantai 10. elokuuta 2015

ONKO PAKKO JOS EI TAHO?

Nyt on kuulkaa pikkuinen asennevamma päällä. Minä mitään välitä pirullisesti kipuilevasta pakaralihaksesta, joka on ilmeisesti marjametsässä pyllistelyn tuotosta, mutta töihin paluu saa mielen vaikeaksi. Ja se on paha, jos mikä! Kai se mielikin tästä kuitenkin pikkuhiljaa taipuu siihen todellisuuteen, että lomat on lusittu ja jotain on leipänsä eteen tehtävä. Ja jos ihan tarkkoja ollaan, niin kaksi päivää kesälomasta on vielä varastossa! Eli niinä syksyn sateisina ja harmaina hetkinä kun oikein kehtuuttaa, voin esimerkiksi ottaa siivet alle ja lentää yhtä sateiseen ja harmaaseen Lontooseen ilostuttamaan veljeäni.

Mutta niin, töihin oli palattava ja jotenkin sitä on ihan superväsynyt heti ensimmäisen työpäivän jälkeen. Miten niin lomalla ladataan akkuja? Tällä latauksella ei ilmeisesti kovi pitkälle pötkitä... Hei, palataan vielä viime viikkoon ja lomaan Insta kuvien muodossa, jotka on nyt järjestetty näppärästi uusimmasta vanhempaan päin. Jokos muuten seurailette Instagramissa? Tervetuloa seurailemaan uudet ja vanhat! Seuraa tiliäni @marbemilia.

kuvat: @marbemilia

Varmaan aika moni painii tämän saman työhönpaluuahdistuksen kanssa. Vai olenko yksin? Tämä ei nyt tarkoita sitä ettenkö viihtyisi työssäni, tämäkin päivä oli ihan mukava, mutta onhan se nyt fakta, että mieluusti olisin lomaani jatkanutkin. Onneksi huomenna iltasella on jotain mukavaa tiedossa kera parin ystävän, siitä lisää myöhemmin! Olen myös ajatellut järjestää pienen arvonnan täällä blogissa lievittämään yllä mainittua syndroomaa. Sekin tulossa piakkoin - siis jos siellä on muita "ahdistuneita"?


Tsemppiä ja energiaa viikkoon murut!


PS. Montako elämää on itikalla? Sain saman pikkuinisijän kiinni kolmesti, mytistelin sitä kädessäni ja joka kerta kun avasin nyrkkini, lensi tuo ilmeisen onnekas hyönteinen tiehensä. Että mietin vaan...


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)